Šta je novo?

evasi0n - iOS 6.x Jailbreak

Ajde da se ubacim ovde kad je vec aktivna tema... Recimo mi sad "kupimo" neke aplikacije sa Appcake, ili vShare (iako boze sacuvaj sporo radi), mozemo li nekako sve te aplikacije da bekapujemo na PC.

Jos bolje kako uraditi kompletan bekap celog JB Ipada? Dakle ne Itunes.
I jos nesto, ako imamo neke ipa fajlove na PC (hipoteticki samo recimo da nisu besplatne), kako da ih prebacim na PC.?

Ajde da se ubacim ovde kad je vec aktivna tema... Recimo mi sad "kupimo" neke aplikacije sa Appcake, ili vShare (iako boze sacuvaj sporo radi), mozemo li nekako sve te aplikacije da bekapujemo na PC.

Jos bolje kako uraditi kompletan bekap celog JB Ipada? Dakle ne Itunes.
I jos nesto, ako imamo neke ipa fajlove na PC (hipoteticki samo recimo da nisu besplatne), kako da ih prebacim na PC.?
Mozes sve crackovane aplikacije da bekapujes na itunes i da ih vratis posle, ali prije svega toga moras imati instaliran AppSync sa Cydie. Sto se tice kompletnog bekapa [zajedno sa aplikacijama sa cydie] to ne postoji. Mozes samo odvojeno da odradis bekape. Prvi bi bio sve sto nije vezano za Cydiu [ovdje podrazumijevam i crackovane aplikacije] Drugi bi bio bekap svih sorseva sa cydie [iBye] i treci bi bio bekap svih aplikacija sa cydie [Open Backup]

Nadjoh neki Syncios koje je extra za transfer.

Poslednja izmena:
jel još nekome puca chrome kao blesav od jučerašnjeg apdejta? Ja sam na 6.1

Kratko pitanje, moze jailbreak na petici? Je l' ima bugova?

Ip5 ili ios 5?

Najlakse preko iTunes-a ali prvo uradi backup da bi posle lakse vratio sve sto si imao.
Ako si na Telenor mrezi nemoj da diras nista jer iz nekog razloga vec nekoliko dana na toj mrezi nije vise moguce da aktiviras iMessage i Facetime, jednostavno ne stize aktivaciona poruka, a redovno je naplacuju...

Najlakse preko iTunes-a ali prvo uradi backup da bi posle lakse vratio sve sto si imao.
Ako si na Telenor mrezi nemoj da diras nista jer iz nekog razloga vec nekoliko dana na toj mrezi nije vise moguce da aktiviras iMessage i Facetime, jednostavno ne stize aktivaciona poruka, a redovno je naplacuju...

Sinoć aktivirani iMessage i Facetime na novom iPhone 5, na Telenoru. Molim da se ne šire ovakve dezinformacije.

Da li si siguran da je to aktivirano na broj telefona a ne na mail? Proveri u Settings-Messages-Send&Receive
Ja nisam imao nikakvu nameru da sirim dezinformacije, imas na iSrbija ceo thread gde stvarno vec nekoliko dana nikome nije poslo za rukom na telenoru da odradi tu aktivaciju.

Poslednja izmena:
Aktivirano i na broj telefona i na mail. Ne pratim iSrbija pa ni ne znam za taj problem.

kad probam shift + restore, kaze mi da firmware nije kompatibilan? Downloadovao sam sledeći fajl iPhone5,1_6.1.2_10B146_Restore.ipsw

Petica GSM 16 GB, na svim sajtovima sam imao link da skinem 6.1.2 za peticu GSM i CDMA, teško da sam omašio :D

:trust: onda pusti itunes sam neka skida, isto ce 6.1.2 skinuti

Treba mi pomoc :) Drugar doneo IP4,zakljucan na Austrijsku mrezu,hteo bi da ga otkljuca. Trenutno je na njemu iOS 6.0 i 04.12.02 BB. Radio sam JB+Unlock na starijim verzijama IP,medjutim ajd rekoh da pitam prvo ovde sta da radim sa ovim telefonom..Da li prvo da odradim update koji itunes nudi ili kojim vec postupkom da odradim JB i unlock? Hvala.

izasao evasi0n 1.5.1

Version 1.5.1
~~~~~~~~~~~~~
- Updated included Cydia package list.

Version 1.5
~~~~~~~~~~~
- Improved boot-up time.

imam ios 6.1.2 i odradjen evasion 1.4.
mogu li preko 1.4 da odradim sada 1.5 bez restore-a?

imam ip4 simfree.

izasao evasi0n 1.5.1

Version 1.5.1
~~~~~~~~~~~~~

Version 1.5
~~~~~~~~~~~
- Improved boot-up time.

imam ios 6.1.2 i odradjen evasion 1.4.
mogu li preko 1.4 da odradim sada 1.5 bez restore-a?

imam ip4 simfree.

da si ziv i zdrav izasao pre 4 5 dana ako ne i vise :-D Ps samo pokidaj preko i sljakace ja nisam imao problema :)

uh, moja greska, ispao sam iz price.

koji si ti uradio, 1.5 ili 1.5.1? ne znam da li poslednji podrazumeva i improved boot-up time posto ne pise...

uh, moja greska, ispao sam iz price.

koji si ti uradio, 1.5 ili 1.5.1? ne znam da li poslednji podrazumeva i improved boot-up time posto ne pise...

Ja sam instalirao preko 1.3 verzije 1.5.1 i nisam primetio razliku u paljenju uredjaj se potpuno isto ponasa :-D

ponudila mi je dok sam imao ios 6.1 ali sada ne, barem nisam primetio a odradio sam svaki apdejt koji je izasao...

Ja sam instalirao preko 1.3 verzije 1.5.1 i nisam primetio razliku u paljenju uredjaj se potpuno isto ponasa :-D

pa sta znam, ako je sve isto onda mozda jos malo sacekam.

hvala na odgovorima.

Drustvo malo pomoci mi treba,gde sam pogresio? Od pre nedelju dana kad udjem u Cidiju javlja mi se postavljena slika...iPad radi sjajno i nemam problema ail buni me ovo...image.jpg

Poskidaj nepotrebne source.Najjaci su ti bite i huck repo...

Nazad
Vrh Dno