Šta je novo?

evasi0n - iOS 6.x Jailbreak

Igor88 postavio si pitanje na dva mesta, i na drugom mestu ti je odgovoreno vec ujutru...

mozda malo priglupo i noob pitanje,
kako da namestim melodiju da bude iste jacine od pocetka a ne da se cuje tiho pa postepeno pojacava?
nikada nije bilo ovako...

iOS 6.1.1 koji je upravo izasao za 4s i koji resava probleme sa 3G-om.
Evo sta kaze @Planetbeing:
Apple released 6.1.1 for the 4S only today. The JB still works fine. We will release an updated evasi0n that recognizes it as supported.

Zepyr je dobio update i sada moguce je da se koriste gestures kao na iPad:
zephyr-1.5-374x400.png

Kod mene radi kao i do sada, da li si nesto ubacio?
Koju melodiju koristis?

Poslednja izmena:
Ja sam ubacuio no update app i boli me više da dižem---- na 6.1.1 sam....To je to..

Izasao i update za evasi0n koji sada podrzava iOS 6.1.2.
Ja cu danas da uradim update jer koristim exchange.

Iako nisam planirao , odradio sam.sve radi u najboljem redu , tako da kome treba neka cepa.

Poslednja izmena:
Jel moze update direkno na tel ili mora preko itunesa? I da li mi ostaje nakon toga jailbreak?

Kada imas JB ne mozes da uradis OTA update direktno iz telefona kao sto ne smes da radis ni Reset All Settings.

Narode upravo mi stigao iPad4,dajte mi neki info na koji način i/ili gde bih mogao da odradim JB...Davno sam se oprostio od iOS-a i sve sam pozaboravljao,evo sad se vratih na njega al bez znanja :)

Narode upravo mi stigao iPad4,dajte mi neki info na koji način i/ili gde bih mogao da odradim JB...Davno sam se oprostio od iOS-a i sve sam pozaboravljao,evo sad se vratih na njega al bez znanja :)

Kucaj na google "evasi0n".Skini program u komp.povezi ipad kablom.pokreni program.sve ce sam odraditi , osim u jednom trenu ce ti zatraziti da kliknes ikonu na ipadu.uradis to.posle odes na Cydia i krenes da dodajes ove sajtovE
e2uhusyp.jpg

To odradis tako sto ides na : source, edit, add....
Posle toga odes na pretrazivanje i crack web adrese,koje si dodao ce ti prikazati i krekovane programe.
Krenes sa
swipeselection
Zephyr
................
Ziveli

Hvala Dark!Samo me zanima da li ima veze na kom OS-u se radi..win7 ili 8?Da li treba prvo nešto da updatujem na tabletu pre nego što počnem sa JB?Da li moram da ga povezujem sa iTunes itd...

Hvala Dark!Samo me zanima da li ima veze na kom OS-u se radi..win7 ili 8?Da li treba prvo nešto da updatujem na tabletu pre nego što počnem sa JB?Da li moram da ga povezujem sa iTunes itd...

Win 7 mozes lagodno... Update odradi odmah, jer uskoro izlazi update,koji treba da upropasti jailbreak.Posle backup odradis preko itools.I onda pokrenes evasi0n programce,koje si skinuo sa njihovog sajta.Posle pitaj za aplikacije... Tapatalk mozes da skines preko cydia...

Poslednja izmena:
Ok probaću čim stignem sa posla večeras...hvala još jednom!

Da li ima neke veze ako registrujem iPad?

evo sad videh imam 6.0.1. a nudi mi update na 6.1.2 da li da radim update.Obzirom da sam čitao da će Apple izbaciti update koji blokira JB???

Na 6.1.3 nece raditi evasi0n JB, uradi slobodno update na 6.1.2

ok...fala
Izvinjavam se što ću biti dosadan sa pitanjima ali ne bih negde za u..kakim :)

Da li ovaj jb na 6.xx vazi i za ipad 2? Trenutno mi je 5.01 jb...Nov sam sa applom pa pokusavam da skontam sve:)

Hvala na brzom odgovoru.
Negde sam citao da jos nije za ipad2 pa reko da pitam. Znaci preko itunsa uradim upgrade na 6.12 i onda skinem na komp fajl za jb i pokrenem ga dok je ipad povezan sa kompom?

Ok sve sam uradio kako treba...još samo da vidim kako da ipa. fajlove ubacim i instaliram na tablet i biće ok sve :)
zadnji put sam koristio HACKULO ali vidim da je server ugašen...

Vrh Dno