Šta je novo?

Euroliga

Pa to je popust. Ovako je 8000 i nesto...Ovo će važiti, mislim oko nedelju dana...

I meni...Nego, napisah, ako nekoga zanima. Posle će biti dosta skuplje...Sledeći popust tek u novembru za black friday...
Velika mana je što nema App za LgTv (WebOs).

A zašto negde piše da imaju?

To i mene zbunjuje...
Na zvaničnom sajtu stoji da ima, ali u praksi nema...
Barem kod mene na najnovijem WebOs 24.
A čitam po drugim forumima, da stvarno nema i mnogi se na to žale, čak i na Lg zvaničnom forumu.

Ja nisam uspeo da nađem ni na jednom app store za LG.

EL pass sam uzeo prošle godine i vjerovatno više nikad neću, sportski prenosi ispod 50 FPS jednostavno nisu vrijedni pomena.

Značio bacio sam pare. Mada stvarno ne mogu da gledam utakmicu sa utišanom publikom.
Koliko FPS ima prenos?

Dobio sam odgovor od supporta.

The LG TV app has not been launched yet but should be available ahead of the start of the season.

Poslednja izmena:
Meni je mnogo bolje preko aplikacije nego na Areni. Nema utišavanja publike i previše reklama, ima hajlajta, važi i za ostala takmičenja, bolji su komentatori...

Framerate je katastrofa, secka slika...Kod košarke, kao brzog sporta je to baš primetno. Prosto je neverovatno da zvanična aplikacija pušta ovakav stream. Kao da gledate neki besplatan stream. Čak i poneki od njih idu na 50, a ovde je 25?!

Nadam se da će to popraviti i da će izaći ta App za Lg.
Meni je mnogo bolje preko aplikacije nego na Areni. Nema utišavanja publike i previše reklama, ima hajlajta, važi i za ostala takmičenja, bolji su komentatori...
Uz svo poštovanje slika na Areni i bivšem SportKlubu je za ovo 8k.

Vrh Dno