Šta je novo?

Euroliga

Za tačno mesec dana mi ističe prošlogodišnja pretplata, ako ostane ova cena, neću razmišljati uopšte.

Za tačno mesec dana mi ističe prošlogodišnja pretplata, ako ostane ova cena, neću razmišljati uopšte.
Pa i meni za mesec dana ističe turska pretplata, ali stigao mi je mejl sa novom cenom u dinarima (nešto preko 4000 rsd). Otkazao, pa ću se pretplatiti opet istekom stare, ne bih da se kockam.
Elem, ako bude zainteresovanih, mogli smo opet opaliti fantazi 😁

Meni još nije stigao mail, videću. A koja ti cena sad stoji za pretplatu, kada se uloguješ?

Da li ovo može da se deli?

EL tv podigla je cene svuda, moze jedan strim da bude aktivan u jednom trenutku.

Nema veze, opet preko Turske jeftinije nego preko Srbistana. Ja ne znam kako oni formiraju cene nama, mi smo veća sirotinja od Turaka.

Samo da ne ispadne da reklamiram sad... 🙄

Imate espn+ za $100 godišnje, sve utakmice EL. A ko ima apple tv, može split screen 4 istovremeno. Može i istovremeno na više uređaja. Naravno, nije samo EL tu, imate i 90% NHL mečeva (sve sem onoga što ide na TNT/MAX i NHL network), full Nemačku BL, po koji meč Cvajte, Full špansku Primeru, po koji meč Segunde. Uz to FA Cup, Holanđani, Belgijanci, Formula 1, NFL Monday Night Footbal, MLB, mečevi koje prenosi espn, NBA isto, itd, itd...

Poslednja izmena:
Ko uzima pkod nas ima popust 15% preko koda koji dele ona dva leskovcana podkast je 6.75 range a kod valjda 6.75 proverite kod njih na Tviteru.

Napravih krupnu grešku u koracima, izvinjavam se svima, vezano za espn+ i Evroligu.

Da, svi mečevi EL jesu dostupni na espn+ ali samo za one koji imaju aktivnu pretplatu sa espn kanalima kod nekog od TV Providera (Youtube TV, Hulu with live tv, Directv, itd, itd...).

Skroz sam zaboravio na to od prošle sezone. Naime, EL se tamo vodi pod kodom espn3, to je stari streaming servis espn. Kada se logujete na espn+ imate 2 login dugmeta. Jedno za sam espn+ i drugo za login with tv provider. Tako da recimo ako imate Youtube TV, kao što je kod mene, odradite taj login, kucate isti user i pass i to je to, ne morate ništa više da plaćate, A ako imate espn+ i hoćete da gledate nešto od toga, logujete se sa tim (i sa tim) i to je to. Možete naravno i sa oba, ako imate, pa samim tim i multiview na apple tv možete da mešate.

Nadam se da ću lepo objasniti... dakle taj espn3 sama ta adresa, domen više i ne postoji ali "kod" je ostao i može se gledati na sajtu, aplikaciji espn plus ali samo ako imate neku aktivnu tv uslugu - usa.

Isto tako, recimo određeni NHL mečevi koje prenosi sam kanal espn, nisu dostupni na espn+, ako isto tako nemate tv providera. Stoji na sajtu i u app ali kad kliknete na to, izbaciće vam login with tv provider, ako već niste. Za neke mečeve piše dostupno i na espn i espn+...

Eto, ukratko, ko već ima nekog tv providera, samo odradi takav login i ne mora ništa više da plaća. A ko kupi espn+, za samu EL mu to ništa ne vredi, dok ne nabavi nekako user i pass za tv providera. Uopšte te espn3 stvari su baš retke a moralo da se zalomi na full EL.

Evo primera za 3. i 4. Oktobar i kod mene je recimo nedostupno ovo što se vodi kao ESPN Deportes. To je i tv kanal, dostupan je i na youtube tv ali ga nemam jer mi nije u osnovnom paketu, već u dodatnom, Latino Sport. Tako da kad kliknem na to u vreme meča, izbaciće mi "you dont have subsription"... Tu je i primer za subotu 5.10. La liga, svaki meč (a tako je i uvek) dostupan kao espn+ na engleskom, espn+ na španskom i kao espn deportes. Prve dve opcije će mi otvoriti a treću neće.

Prilozi

• espn+.PNG
    espn+.PNG
    47.6 KB · Pregleda: 37
  • espn+2.PNG
    espn+2.PNG
    52.2 KB · Pregleda: 29
  • espn+3.PNG
    espn+3.PNG
    43.7 KB · Pregleda: 29
Poslednja izmena:
Napravio sam opet fantazi ligu pa ukoliko ima zainteresovanih, upadajte. Kod je 56595-NWHBE

Kod za PPP fantazi ako neko hoće da se priključi 39007-Q2XPJ

Ili ako imate iphone i lg televizor možete preko airplay-a da se povežete i pratite normalno.ps juče na Android tv seckala slika non stop

Nazad
Vrh Dno