Napravih krupnu grešku u koracima, izvinjavam se svima, vezano za espn+ i Evroligu.
Da, svi mečevi EL jesu dostupni na espn+ ali samo za one koji imaju aktivnu pretplatu sa espn kanalima kod nekog od TV Providera (Youtube TV, Hulu with live tv, Directv, itd, itd...).
Skroz sam zaboravio na to od prošle sezone. Naime, EL se tamo vodi pod kodom espn3, to je stari streaming servis espn. Kada se logujete na espn+ imate 2 login dugmeta. Jedno za sam espn+ i drugo za login with tv provider. Tako da recimo ako imate Youtube TV, kao što je kod mene, odradite taj login, kucate isti user i pass i to je to, ne morate ništa više da plaćate, A ako imate espn+ i hoćete da gledate nešto od toga, logujete se sa tim (i sa tim) i to je to. Možete naravno i sa oba, ako imate, pa samim tim i multiview na apple tv možete da mešate.
Nadam se da ću lepo objasniti... dakle taj espn3 sama ta adresa, domen više i ne postoji ali "kod" je ostao i može se gledati na sajtu, aplikaciji espn plus ali samo ako imate neku aktivnu tv uslugu - usa.
Isto tako, recimo određeni NHL mečevi koje prenosi sam kanal espn, nisu dostupni na espn+, ako isto tako nemate tv providera. Stoji na sajtu i u app ali kad kliknete na to, izbaciće vam login with tv provider, ako već niste. Za neke mečeve piše dostupno i na espn i espn+...
Eto, ukratko, ko već ima nekog tv providera, samo odradi takav login i ne mora ništa više da plaća. A ko kupi espn+, za samu EL mu to ništa ne vredi, dok ne nabavi nekako user i pass za tv providera. Uopšte te espn3 stvari su baš retke a moralo da se zalomi na full EL.
Evo primera za 3. i 4. Oktobar i kod mene je recimo nedostupno ovo što se vodi kao ESPN Deportes. To je i tv kanal, dostupan je i na youtube tv ali ga nemam jer mi nije u osnovnom paketu, već u dodatnom, Latino Sport. Tako da kad kliknem na to u vreme meča, izbaciće mi "you dont have subsription"... Tu je i primer za subotu 5.10. La liga, svaki meč (a tako je i uvek) dostupan kao espn+ na engleskom, espn+ na španskom i kao espn deportes. Prve dve opcije će mi otvoriti a treću neće.