Šta je novo?

Eurocase ML550-25cm fan

boban56

Slavan
Učlanjen(a)
04.06.2005
Poena
319
Big fan stigao! Prvo kuciste koje se prodaje sa 25cm. fanom kod nas (jedino ako nije neki Thermaltake case zalutao). Stranica sa fanom odlicno dizajnerski odradjena,dolazi sa napajanjem od 550W, 14cm fan, PFC. Sasija je klasika,ima mesta za dve 12-ce napred i pozadi. Video sam cenu od 4400din.
ps. Big fan ima mali potenciometar za regulaciju brzine.

LINK- proizvod

Prilozi

• eurocase550.gif
    eurocase550.gif
    49.1 KB · Pregleda: 150
Imam jedno njihovo kućište kupljeno u Bel Computersu pre 4 godine i OK je za svoju cenu. I klasičnog je izgleda i radi. Al' ovo mi je malo "ciganjskog" izgleda.

reklama ili?

Big fan stigao! Prvo kuciste koje se prodaje sa 25cm. fanom kod nas (jedino ako nije neki Thermaltake case zalutao). Stranica sa fanom odlicno dizajnerski odradjena,dolazi sa napajanjem od 550W, 14cm fan, PFC. Sasija je klasika,ima mesta za dve 12-ce napred i pozadi. Video sam cenu od 4400din.

LINK- proizvod

Cudan tekst.... Niti je prvo sa big fanom, niti iskreno bas nesto impresivno izgleda ..
Ali o ukusima ne vredi raspravljati...

LINK- proizvod
Pa i nije neki.Imas ovo sa 250 mm ventom a po mom misljenju i bolje izgleda>
http://ww.lc-power.com/htm/products_detail.php?lang=2&h_id=2&u_id=27&a_id=154
No ukusi su razliciti.:type:

Lian Li PC-7BYCF je prvo kod nas koje sam video da ima 25cm fan.;)
Inace Eurocase je skroz OK, odlican odnos cena/kvalitet.:)

Poslednja izmena:
Eurocase mi nikad nije odgovarao jer su uvek škrtarili na prostoru za diskove. Ne postoji njihovo kućište koje ima više od 4 mesta za HD.

Inače prvi sa 25cm ventom kod nas je TT Armor.

A ima li kod nas da se kupi vent 25cm..? Ja sam trazio ali nisam nasao...

pre neki dan sam bash video lc power sa 220mm fanom. jako je tih i prilichno dobro hladi

Poslednja izmena:
Eurocase mi nikad nije odgovarao jer su uvek škrtarili na prostoru za diskove. Ne postoji njihovo kućište koje ima više od 4 mesta za HD.

Inače prvi sa 25cm ventom kod nas je TT Armor.

Delimicno si u pravu, zajedno sa Armor 25cm fan dosao je i Kandalf 25cm fan i za razliku od Eurocase-a Thermaltake nikad nije skrtario na prostoru (u bilo koji ThermalTake big tower mozes da spakujes i do 11 hardova) zavisi ipak koliko optickih uredjaja zelis da imas. A promaja koju imas u Thermaltake kucistima je neverovatna... 25cm fan , 2x12 cm fan, 1x9cm fan jednostavno pravi uragan.

Vrh Dno