Šta je novo?

EUnet

Space cowboy

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
620
Aktiviran digitalni 34Mb/s link
Pa me zanima ko ima i kod njih i kod Yubc-a da uporedi

Ja odavde ne mogu da primetim nikakvu razliku... bar ne u pingu (mada on nije uvek najbolji pokazatelj, ali u vecini slucajeva jeste)

Evo attach pa kog zanima nek pogleda i neka uporedjuje malo

BTW ping je bio isti za eunet i pre mesec dana i vise

Dakle ovako:
Ja uvek testiram sa NetBooster-om iz programa System Mechanic. Za one koji ne poznaju taj program, sistem je da se download-uje uvek jedan isti fajl od 1Mb sa njihovog servera i meri se trenutni, srednji i peak protok i vreme koje je potrebno za downlaod.
Pa nesto se malo promenilo.
YUBC kao i uvek daje srednju vrednost protoka oko 40-50 Kb i skine fajl za oko 25 sekundi. EUNET sada ima srednji protok od oko 11-15 Kb i skine fajl za oko 1 minut i 30 sekundi.
Prilikom ranijih testiranja secam se da je EUNET u proseku isao oko 2-7 Kb, maksimalno 10 Kb. Znaci malo je izgleda bolje, ali je to jos daleeeeko od YUBC-a.
Najveci problem EUNET-a je konstantnost protoka (program iscratava krivu...):kod njega je krivulja protoga kao testera, tj. krene silovito pa padne na nulu i tako stalno. YUBC kad uhvati "ritam", ne pusta :) tj. samo blago varira.

Ma Eunet je nula za Yubc, OK kaim se na njega jer je lite 3 put jeftiniji, naravno samo kad idem na .yu sitove, itace za .com ga ne koristim, prespor je... Yubc je tu za .com!

Kakav je Sezam sa te strane po vasem misljenju?

Geek_master je napisao(la):
Kakav je Sezam sa te strane po vasem misljenju?

Nisam baš egzaltiran njime. Vrši posao. Koristim ga više po navici još od vremena BBS-a.

ivo.r je napisao(la):
Nisam baš egzaltiran njime. Vrši posao. Koristim ga više po navici još od vremena BBS-a.

Primetio sam, getorderujes dosta pametnih stvari...

Vrh Dno