Šta je novo?

EUnet 'predjite kod nas'

Izvinite zbog malog skretanja sa teme

Da li mozes da daš konkretan link ka telekomovom sajtu gde si video ovo ili neki drugi izvor ove informacije. Ja na svakom ADSL cenovniku vidim da se kod Telekoma placa setup i to 5000 din + PDV = 5900din

Hmmmm ja mislim da je akcija za besplatni ruter/modem trajala do 31DEC06? Bar je tako bilo kada sam se ja prijavio ... i stvarno nisam platio ADSL ...

ja se na eunetovom adslu vozim jedno godinu ipo, i radio je besprekorno do pre par nedelja, kada mi je protok opao za bar 20-ak posto. firewall je hardverski, preko rutera, nemam trojanaca, crva i virusa, imam 256 silver, da li neko zna o cemu se radi?

Mozda se povecao broj GOLD usera koji imaju vece "prioritete" u odnosu na SILVER? :)

Hmmmm ja mislim da je akcija za besplatni ruter/modem trajala do 31DEC06? Bar je tako bilo kada sam se ja prijavio ... i stvarno nisam platio ADSL ...

Meni su rekli usmeno, kada sam devojci uvodio ADSL pocetkom ovog meseca, u korisnichkom centru Telekoma u NS (SPENS prvi sprat) da akcija traje do 1 aprila. Ja sam je pitao jel to sigurno poshto nigde nije navedeno, a ona je rekla da jeste. Sada cekam da vidimo sta ce reci racun za ovaj mesec :)

Poslednja izmena:
MOD obrisi ovo :) double posting slucajno :(

Poslednja izmena:
EUnet je verovatno najkvalitetniji provajder kod nas (ja cekam adsl kod EUnet-a).

Jedini EUnet nudi QoS opciju za gaming tj. garantovan lag za neometano
igranje igara.

Objasni mi nesto... Eunet nudi QoS za gaming. Lepo.

Jedino mi nije tehnicki jasno kako to rade ako se zna da svi do jednog provajderi koriste infrastrukturu Telekoma za ADSL uslugu...

Dakle, ako QoS ne postoji kod Telekoma - kako oni to misle da isprate QoS od Euneta do krajnjeg korisnika kroz tu Telekom mrezu? :trust:

Jel ti, ovaj, radis za Eunet? :S:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno