Šta je novo?

Eunet mail preko 063

djpaan

Čuven
Učlanjen(a)
16.04.2004
Poena
645
Ok, interesuje me setovanje za ovu kombinaciju...
Preko webmaila pristupam normalno, ali zasto neiskoristiti cari 9300 vomunicatora i primati mail preko smtp servera... Problem je sto ja to ne umeme da namestim :crash:

Hvala unapred,A

nisi me razumeo, ne pristupam telenor mailu, vec eunet mailu preko telenor racuna...

Nisi me razumeo, to su ti podešavanja ... TOK podešavanja ... gde ulaziš, šta pritiskaš ... samo Telenorove parametre zameni sa EUnetovim i to je to ...

Da li Eunet uopšte dozvoljava pristup sa Telenora?

pa ako mozes da preko webmaila da pristupis, onda bi moralo i remote e-mail...

Dozvoljavali su sa MOBTEL-a, ne vidim razlog da sada nešto zatvore ... od kako sam uveo ADSL nisam proveravao EUnet adresu ...

Čak i ako nemaju "otvoreno" rešenje po default-u, imaju varijantu da se na user control panelu aktivira neka usluga, zaboravio sam kako se zove, ali kao omogućava ti pristup sandučetu i sa drugih IP adresa, ali ti za svaki megabajt prenešenih podataka skine nešto minuta ... valjda menjaš portove, pošto ide onda SSL, ali pogledajte na www.eunet.yu, pa će biti jasnije ...

Da, da , Eunet je valjda jedini koji ima takve genijalne izume :)
A sa kog domaćeg provajdera (osim Eunet-a) je moguće pristupiti Eunet web mailu?
Naravno, isključujem ovu Eunet-ovu glupost koju je El Toro Loco naveo, kao i korišćenje raznih anonimnih proxy servera...

Pa nije moguće ... nekada, daaavno je moglo preko SCnet-a, jer su oni bili njihov podprovajder koliko se sećam ... Moglo je i preko MOBTEL-a, jer su to bile dve sestrinske kompanije (sećamo se i "5 za Internet"), da li može sada - ne znam, nisam probao.

Zato su i uveli ovaj sistem sa naplatom pristupa, koristio sam ga neko vreme kad sam promenio provajdera (naravno, nisam ni u ludom besu hteo da uzimam njihov ADSL), dok nisam napravio "migraciju" na novi nalog i to je to ...

Eto, mogao sam odmah da probam :)
Dakle, moguć je pristup sa Telenora

Prilozi

• Ty.jpg
    Ty.jpg
    21 KB · Pregleda: 110
Da, da , Eunet je valjda jedini koji ima takve genijalne izume :)
A sa kog domaćeg provajdera (osim Eunet-a) je moguće pristupiti Eunet web mailu?
Naravno, isključujem ovu Eunet-ovu glupost koju je El Toro Loco naveo, kao i korišćenje raznih anonimnih proxy servera...

Sa panline-a radi pristup eunetovom webmail-u, vise info o provajderu imas na www.panline.net

Nazad
Vrh Dno