Šta je novo?

Eunet Extra Bandwidth

Freelancer

Slavan
Učlanjen(a)
24.02.2005
Poena
319
Dakle,

Da li iko ima iskustva sa doticnom opciom (posebno me interesuje VOICE), koja navodno garantuje uplaceni propustni opseg, npr. 256/64, tj. nema agregacije?
Voleo bih da cujem da li je zaista tako i vredi li to uopste navodnih 300din mesecno?

Hvala! :bottle:

To radi otprilike ovako u nekim delovima dana jednostavno veca je potraznja za bandwithom predvidjenim za aDSL nego sto provajder moze da isporuci. Kada se to desi onda EUnet tim korisnicima "doda jos malo linka" te oni koji su uplatili tu uslugu ne osete tu navalu. Da nepomenem da kod euneta ta "navala" na link traje tipa 3-4 sata na dan max i samo ces tada da vidis neku razliku u ostalim delovima dana ce ti biti isto ili ti skidaces maximalnom brzinom.

Poslednja izmena:
hvala. e vidis, tako nesto sam i ja pomislio ali ovo sto su napisali me buni, pa mi nije jasno da li to znaci da imas zagarantovan protok 265/64 u svakom trenutku.
ova opcija Vam obezbeđuje garantovani protok za željeni tip saobraćaja, u okviru izabrane brzine konekcije. Pored toga što ne podleže agregaciji, karakterističnoj za ADSL servis, izabrani tip saobraćaja će biti prioritizovan u odnosu na druge tipove saobraćaja koje ostvarujete.

znam, znam, mogu ih ja nazvati i nije to stvar, hteo sam da cujem da li iko to ima uopste i kakvo je u praksi, u Srbiji svasta lepog mozes da procitas na papiru...

Vrh Dno