Isti slucaj, centrala Bezanija, blok 70mdarco je napisao(la):Ja od maja imam Surf 1 (256/64, agregacija 10:1) na EUnetu i sve mi radi savršeno. Protok doduše nije uvek konstantan, ali ne pada ispod 19 KB/s, a uglavnom je oko 25-26 KB/s.
Rip Kirbi je napisao(la):Isti slucaj, centrala Bezanija, blok 70
Pozdrav
Nadam se da je ovo bila šala, pošto nema blage veze sa istinom...danijel00 je napisao(la):Cek, vi ste svesno uzeli agregaciju 30:1 i onda se cudite?!?
pa sve preko 3kb/s vam je odlicno |)))
kod sbb je 30kb/s uvek...
Pa kakav je to ADSL ja na ISDN oba kanala 128k imam protok kod downloada 14-16kb/s.mdarco je napisao(la):Ja od maja imam Surf 1 (256/64, agregacija 10:1) na EUnetu i sve mi radi savršeno. Protok doduše nije uvek konstantan, ali ne pada ispod 19 KB/s, a uglavnom je oko 25-26 KB/s.
lega99 je napisao(la):Pa kakav je to ADSL ja na ISDN oba kanala 128k imam protok kod downloada 14-16kb/s.
filipenko je napisao(la):Izvini ali koliko vi placate tu 10:1 agregaciju za 256k na Eunetu? Juce sam gledao cene Euneta za 20:1 i tih 256k je skuplje nego "obicnih" 512k kod vecine drugih provajdera
H.U.D. je napisao(la):kod SBB-a? to onaj shto nije uzemljen? :-devil-:
sad kad ti spali neshto sa sledeccom olujom.. kao meni TV koji je nesreccom bio vezan za TV-out na grafici, koju je "poveo" sa sobom.. e moj Medioneeeee, neprezzaljeni.. :d
od sinocc i ja na ADSL-u, EUNet 256 Hobby (30:1), za sada sve kako treba i sinocc i sada..
videccemo dalje..
btw, koristim CTC Union Router na eth, mozzda ti USB modemi zezaju..
ili niste neshto dobro podesili..
pozdrav
[Monday,00:06:32] H.U.D.: Ping statistics for 194.247.192.254:
Packets: Sent = 300, Received = 300, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 31ms, Maximum = 172ms, Average = 53ms
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari