Šta je novo?

Ethereum PoW Fork IOU (ETHW)

delibasa

Cenjen
Učlanjen(a)
09.04.2017
Poena
115
Majnuje li neko, koji pool i koji novcanik gde se moze cuvati, na kojoj menjacnici se jos moze trgovati, osim na "CEX.io"?

Nešto ne štima sa ovim koinom.... Ima ga na koinbase... i kažu SCAM, vrednost 10 dolara, Kada odeš na CEX u tom momentu i narednih 3 sata samo je skako do čak 88 dolara, jutros evo 38 dolara... nije mi jasno kako je tako velika razlika u ceni?! Da li se govori o istom koinu... I NE MOŽE da se šalje i prima... samo trejd u odnosu na dolar... ETHW mi deluje kao neki histeričan pokušaj da se uposle grafičke , a da se ne menjaju podešavanjima na njima....Neam pojma

"if it looks like a duck and walks like a duck, it is a duck"

If something has all the characteristics of a thing, it is probably that thing, regardless of what it is called or presented as.

Da li će i MyEtherWallet da "deli" ETHW novčiće, ne mogu nigde da nađem neku informaciju...?

Ja malo pre pustih 1 rx 6800 xt i 1 rx 6600 xt da kopaju ETHW na na 2miners preko lolminer-a cisto da vidim kako i sta radi.

Radi super, ne greje gpu, ali sto kaze delibasa, zarada 😁

Forumasi, imali neko informacije ili neke vesti oko ethw, kakva mu je buducnost rudarenja, prognoze ili bilo sta?

Forumasi, imali neko informacije ili neke vesti oko ethw, kakva mu je buducnost rudarenja, prognoze ili bilo sta?
Isto pitanje sam hteo i ja da postavim, rec si mi iz usta uzeo.🤣 Nista se nigde ne pise o njemu, retke su menjacnice na kojima moze da se proda, ne moze da se cuva npr. na novcanicima kao sto su trezor, exodus...samo na menjacnicama. Ja bih ga mozda i cuvao, jer mu je cena niska, pa ko zna, kasnije mozda dosta skoci.

Ne znam, mislim da je besmisleno.
Bolje naci 3-4 projekta na kojima ce da se radi, i koji ce da rastu narednih 4-8 godina, da bar jedan izgura 2 ciklusa..

Ne znam, mislim da je besmisleno.
Bolje naci 3-4 projekta na kojima ce da se radi, i koji ce da rastu narednih 4-8 godina, da bar jedan izgura 2 ciklusa..
A sta je danas sigurno, pogotovo u kripto svetu, otkud znas, mozda bude nesto i od ovog ETHW-a?

Ne znam, slazem se, ali slicno mi je to kao ETC koji je takodje fork ETH-a.
A i za majnovanje ETHPOW moze na svim asic masinama da se kopa, tako da mali majneri sa par rigova imaju bas veliku konkurenciju.

Naravno to je samo moje misljenje, mozda eksplodira nekad i onaj ko ga je cuvao lepo zaradi..

ne znma da li ste videli ETC ce CH nazvao mrvim konjem i uzeo njihov tviter i dao ergu.. CH je bio deo etc tima iako je radio na ADA. ETC tviter sada ima 900 ljudi.
Dok je bio kao nezvanicni deo tima imalo je mozda sanse da se etc digne fino..sada samo ako ljudi koji su uz etc iz inata ne krenu ..nece skorije biti nista od etc

1665350118433.png

Malo pre videh da postoji i "EthereumFair (ETHF)":

I on moze da se kopa i slican je kao i ETHW. Do sada ga nesto nisam primetio. Da li je isto fork ETH-a ili neka prevara?

Nazad
Vrh Dno