Upravo rako. Od 2016 svake godine krece pos, i to dva puta godisnje. Ali razni neki bagovi ga sprecavaju🤪To toliko na ovu temu![]()
![]()
Koja su ti podesavanja ? Meni 1115 2000 pl125.Kupio sam jednu msi GamingX 2060s
45mhs 100w i temperatura oko 44c. Baš sam zadovoljan kartom, šteta što ih nema na polovnom tržištu baš puno.
Na simplemining-u 1050 2200Koja su ti podesavanja ? Meni 1115 2000 pl125.
Ali jedna mi konstatno puca a na njoj sam mem stavio 1700 i isti problem,posle par sati samo pukne.
Nemaju one. Ovo je 2060super koje imaju nesto jaci hash od tih iz 2 serije sto imaju 12gb. Ove imaju 8gbVezano za 2060 kartice, bese imaju neke verzije sa LHR-om? Ne mogu da se setim, sve mi kao da su bile neke LHR valjda samo one sa 12GB ili tako nesto?
Nova, mozda radila 2 3 mjeseca maxVerovanto crkava. Probaj je u kompu na nekoj igrici.
Ako nema pozadi nalepnicu,da ne bi izgubio garanciju (ako ima),otvori je i zameni padove i zameni pastu,a ako ima onda je vrati(kao sto kaze kolega) posto je probas na nekom testu na kompuNova, mozda radila 2 3 mjeseca max
Po cemu je bolji?Meni je cak xfx za 6600xt bolji od saphire.
Sto se tice 3060ti serije mahom su gigabyte par modela, to je gola lutrija.
2060super za sad su top, temp ok, dobar hash ne trose previse.
Mozda je samo falicna sama po sebi, meni se slicno desilo sa nekom karticom pre par god, padove menjao nema sta nisam, jednostavno mozda nije neki lem dobar ili ko zna kakva glupost u izradi i nece na klokovima na kojima su radile ostale iste kartice. Probaj da joj nadjes neki nizi clock i pusti je da kopa manje dok ne nadjes resenje kako da je izreklamiras. Bolje da ti kopa nesto nego nista do tadImam problem sa jednom gigabyte 3060ti. Non stop puca, probao i risere da mijenjam nisu. Radi druga karta na tim sad bez problema. Obarao clock na 1000 1600 isti problem. Sta da se radi??
Problem je sto mi jos jedna samo iskoci. Ne znam sta im je. Imam jos gpu koje nisam nakacio na novi rig i kad sam stavio isti problem. Izgleda mb da je stradala samo ne znam kako. Risere mijenjao nije do toga.Po cemu je bolji?
Mozda je samo falicna sama po sebi, meni se slicno desilo sa nekom karticom pre par god, padove menjao nema sta nisam, jednostavno mozda nije neki lem dobar ili ko zna kakva glupost u izradi i nece na klokovima na kojima su radile ostale iste kartice. Probaj da joj nadjes neki nizi clock i pusti je da kopa manje dok ne nadjes resenje kako da je izreklamiras. Bolje da ti kopa nesto nego nista do tad
To rade i 3060 non lhrDobre su 2060 Super, daju 44-46MH/s, potrosnja 95-105W, a cesto se mogu naci po povoljnim cijenama…
Šta se tačno dešava sa tom karticom?Problem je sto mi jos jedna samo iskoci. Ne znam sta im je. Imam jos gpu koje nisam nakacio na novi rig i kad sam stavio isti problem. Izgleda mb da je stradala samo ne znam kako. Risere mijenjao nije do toga.
Mislis deaktiviraju?Mislim da cemo do kraja maja znati, da li je odlazu ili aktiviraju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari