Imam taj MECH ali bez XT i katastrofa je sto se tice memorija jer ima factory fail na dva cipa koji nalezu direktno na heatpipe. Pogledaj po netu, ima mnogo reviewa. Ja uspevam da ih drzim ispod 100c ali sa dodatnim ventilatorima i sa njihovim na 80%.
uzmite asus dual xt radi kao i sapphire xt
Pogledajte prilog 290010
5 karti iz zida 780-800w , a moze da idu i do 60 Mhs samo onda trose oko 200 w po karti, karte su hladne
Izgleda sve su mikron memorija. Bas me zanima temperatura memorije.uzmite asus dual xt radi kao i sapphire xt
Pogledajte prilog 290010
5 karti iz zida 780-800w , a moze da idu i do 60 Mhs samo onda trose oko 200 w po karti, karte su hladne
@Phoenix
pobledaj si brate memare, nije dobro ako su presle preko 90C.
posle kraceg sexa evo nekih rezultata
Mislim da ti je losa ventilacija tih karti ili ne nalezu dobro kuleri. Meni se vrte oko 50C. Tu plastiku i ja nisanim da skinem al je zjb a da ne izgubis garanciju, to je toliki promasaj da mi nije jasno kako im je to palo napamet da varaju ljude kao da je back plate samo su ugusili karte.
Biće da je rave os.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Jel ima neko da mu ethermine pool nije isplatio? Cekam vec 7 sati da mi isplate eth
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari