Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Meni se isplati i 100e zarade mesecno. A neznam sto bi prodavali kad uvek moze da se kopa nesto drugo.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Recite vi meni sada jednu stvar, posto novcice koje kopam a i kolega sada idu na https://ethermine.org dok se ne skupi 1 eth a tada ce se prebaci na poloniex, jel moze da se ranije prebaci na neki drugi sajt i da se proda. Pitam jer kolega je poceo ali ce izgleda da odustane od kopanja pa da znam sta nam je ciniti ili jel moze njegov ucinak i moj da se spoje u jedno?

Moze 0.1 na Cex

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Ako si vec poceo da kopas na jednu adresu ne mozes. Kad iskopas na polonex mozes da prebacis novcice gde hoces.
Kad zavrsis prvu isplatu promeni adresu recimo na cex i stavi isplatu na 0.1.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nije problem sto je adresa sa poloniex a da se proda na cex posto imam i tamo napravljen nalog samo cekam da se nesto verifikuje.

edit: e to me je interesovalo jel moze da se menja ali mi je bilo logicno da ne moze ali reko ajde da pitam jer ipak nije lose cuti i drugo misljenje.

hvala kzs12

Poslednja izmena:
Za jeftinu struju i slicno sto je neko pitao, za to imas razne servise za win. A mozes i jednostavni task scheduler, gasi jedno i pokrece drugo.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zaboravi ga jos 2 godine, biće preko 1000 usd.

StaE bre ovo taman sam nagtebo 0.3 eth za isplatu a ono crko konj, izgubili se koini na putu do kuce, dobro je da me ispalili za grafe sad bi kukao k'o suro pile

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Hahah. Sad cuvaj lepo to sto si natego. ;)

Kakva lova se uzima na shortu. :p ;)

Kontam da moze do 0.1, onda iz shorta u long. Prodaja na bounce-u i vidimo se na 0.06.

Poslednja izmena:
Ja apsolutno nemam predstavu šta znače ove tvoje dve zadnje rečenice. Ebg, noob. :d

0.12 -> 0.1 -> ~0.11 -> ~0.06-0.07.

S'tim da je mi je short otvoren na 0.14, pa pojacan na 0.136 pa na 0.13 i pre par sati na 0.125 (kad sam video razliku na Poloniji i Finexu).

@Shone,

Pardon, 0.1.

Ako si vec poceo da kopas na jednu adresu ne mozes. Kad iskopas na polonex mozes da prebacis novcice gde hoces.
Kad zavrsis prvu isplatu promeni adresu recimo na cex i stavi isplatu na 0.1.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

To sam i ja pretpostavio da ne može al verovatno sad dosta njima ima zaostale eth sa menjačnica koje pre nisu vredelo ništa a sad vrede nešto al ne mogu podignu... Ja imam 0.8 eth zaostale na dwarf ali adresa sa cripsy koji odavno crko.. Kako dwarfu da dokažem da je to mojih 0.8 eth da mi prebace na drugu adresu

Mislim da će ti dwrf tražiti log iz majnera i IP sa koje si kopao. Ništa te ne koşta da pišeš supportu pa ćeš videti šta traže.

Sent from my BLN-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
0.12 -> 0.1 -> ~0.11 -> ~0.06-0.07.

S'tim da je mi je short otvoren na 0.14, pa pojacan na 0.136 pa na 0.13 i pre par sati na 0.125 (kad sam video razliku na Poloniji i Finexu).

@Shone,

Pardon, 0.1.
Ako se umesaju veliki bice ovde koliko mi se cini veliki pump za koji dan.

Meni ovo smesno..milion grafika na ETHu ..svaka ima po nekoliko teraflopsa tj svaka moze da obavi nekoliko hiljada milijardi operacija u sekondi a ETH u problemu jer bilo 9000 transakcija u toku jednog sata :D PA to bi jedan commodore 64 trebao ko od sale

jel snimio ovo neko danas :D eno krenulo kukanje i plakanje zrtava na reddituScreen Shot 2017-06-22 at 00.06.00.png

Haha, koje dizanje panike. *Ne verujem da je game over; ovo je mali godišnji odmor od rasta eth :). Vraćamo se za par dana na staro. Jednostavno kada ovo (sav eth) ima potencijal da "vredi" preko 500 milijardi za 10 godina, zašto bi mala oscilacija bila kraj za ovako dobru ideju.
Upozorenje: ovo nije investicioni savet. Za sve finansijske i investicione odluke se posavetujte sa svojim bankarom

Vrhunski :D
"Note that it only takes a relatively minor event to prick a bubble, but once it is pricked, the bubble cannot "inflate" again."

Nazad
Vrh Dno