Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
jel znate da je nekad radio sepa transfer na jednu nasu banku (nebitno koju)?
a jel znate da taj isti transfer sad vise ne radi?

a sad ako se pitate sto ne radi pa odgovor je u nekoliko posta iznad, ne brinite jos malo radice i ovaj koji sad koristimo pa posle vise ni on nece ;)

To sa Sepom je bio njihov propust koji nema veze sa BTC-om ni kriptom. Jednostavno STAMP je pustao sa SEPA naknadama na SBER dok im neko iz njihovog racunovodstva nije javio da ih to ipak kosta jer Srbija nije u EU...Cisto da znate ako ste u mogucnosti da imate racun u EU da je SEPA sa Stampa 0.9E bez obzira na iznos...EU je i Madjarska, Rumunija, Bugarska, Hrvatska pa sta kome blize...Treba proveriti za Crnu Goru, ima forumasa i odatle, da li oni mogu SEPA transferom primati uplate iz EU.

Sa krakena je povlačenje preko SEPA 0,09EUR

Evo gledam sada Stamp i izgleda da je SEPA tamo sada free, odnosno ne pise da ima ikakav fee, Int Bank Wire je 15e/$ min odnosno 0.09% ako dizete preko 1666 e/$ sto se njih tice+provizije banke koja prima novac...

Poslednja izmena:
Definitivno je najjeftinije SEPA transfer u bilo kojoj varijanti. Samo mi nećemo skoro imati SEPA dostupnu u Srbiji.

Ko hoće da se zeza, može da proba da otvori račun u nekoj od online banki iz Nemačke. Potrebno je doduše bar jedanput otići u Nemačku i verifikovati identitet preko PostIdent kupona. Ja ću probati sa comdirekt jer sam ih zvao i rekoše mi da je moguće otvoriti račun za rezidente iz Srbije.

http://www.konto-testsieger.de/giro...KRofKJYXr58yk-9KPR_WorM0RMx8o3KBk9xoCnEjw_wcB

Poslednja izmena:
Ljudi treba mi pomoc, iskopao sam 1.3 ETh-a na cointronu. Kako da ih prebacim na poloniex ili cex? kad odem na payout stoji mi
Payouts history ( last 50 ) i ispod prazno polje nema nista kao prebaceno. Kontam da tu treba da izabaci tih 1.3 eth-a da bi ja mogao da upisem deposit adress.

Edit, nasao sam tek da u settings-u stoji payout adress i da tu treba da se unese.

Izvinite

Poslednja izmena:
Ljudi hteo sam da vas pitam zasto mi pise da ne mogu da kopam eth jer imam malo memorije, graficka ima 2gb, a citao sam da je to minimum?

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

probaj sa varijablama, Clay preporucuje u slucaju da imas 2GB kartice :

"For AMD cards, set the following environment variables, especially if you have 2GB cards:"

GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

ovo pod navodnicima ne, samo ovo boldirano.
detaljnije objasnjenje na ovom linku :

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0

Poslednja izmena:
stavi varijable na pocetak .bat fajla,kojim pokreces miner
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

probaj sa varijablama, Clay preporucuje u slucaju da imas 2GB kartice :

"For AMD cards, set the following environment variables, especially if you have 2GB cards:"

GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

ovo pod navodnicima ne, samo ovo boldirano.
detaljnije objasnjenje na ovom linku :

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0

Meni je ovako podeseno ali imam MSI 470 8bg, jel treba da menjam nesto?

Ljudi treba mi pomoc, iskopao sam 1.3 ETh-a na cointronu. Kako da ih prebacim na poloniex ili cex? kad odem na payout stoji mi
Payouts history ( last 50 ) i ispod prazno polje nema nista kao prebaceno. Kontam da tu treba da izabaci tih 1.3 eth-a da bi ja mogao da upisem deposit adress.

Edit, nasao sam tek da u settings-u stoji payout adress i da tu treba da se unese.

Izvinite
Prebacice nebrini kod njih nema problema prebacuju na svakih 2h i da li si cekirao autoplay aut prevacuje na adresu

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Koliko vidim, Clay ne daje objasnjenje sta mejnjati u slucaju da ima vise od 2GB, samo da je u pitanju varijabla za AMD kartice i
da se preporucuje specijalno za kartice koje imaju 2 GB. Sto verovatno znaci da ce kartice sa toliko memorije bolje raditi posle ucitanih varijabli.
Ne znam da li to znaci i za jace kartice , ali ne verujem da se menja nesto u varijabli u slucaju veceg kapaciteta memorije.

Isto je za sve karte. To i 16 GB virtualne memorije da se stavi.

Nešto mi je zaglupeo dwarfpool... Prikazuju na njihovoj stranici da imam 3 workera a imam samo jednog i ne isplaćuje eth... Stavio sam 0.5 za isplatu, ali ništa ne šalju na wallet...

Pređi na Coinotron i uživaj!

Što se Varijabli tiče, jednom i samo jednom se setuju i to je to. Ne setuju se prilikom svakog pozivanja minera.

Ja prešao i prezadovoljan sam.
Na Dwarfu, malo, malo pa pukne neki server pa ...
Ovamo sve fercera nemilosrdno besprekorno. Nisam gledao koliki im je ETH Wallet ali bitno da redovno isplaćuju.

Odlični su i oni alii "svaki Ciga svoga konja hvali" ;)

Koju verziju clay-a koristite? 7.4 ili? Pitam iz razloga zato sto sam probao svaku i ne vidim neku razliku. Trenutno sam na 6.3

Ja koristim 7.4. Za svaki slučaj :)

Ima li nekih informacija oko prelaska na POS? Februar? Septembar?

Isključivo je auto isplata i podešavaš količinu iste. ja sam svoj ETH podesio na 1.
reward.pngpočetni.png

Poslednja izmena:
Ne vidim svrhu isplate manje od 1 ETH pogotovo što na ispod 1 naplaćuju fee od 0.01....@markosvaba ti hoćeš da podigneš 0.1 a oni ti na to uzmu 1% (pplns) i još dodatnih 0.01 tj. na kraju dobiješ 0.08 što mu dodje -20%...

edit:
naravno sa povećanjem sume koja se podiže smanjuje se taj dodatni procenat...

Poslednja izmena:
Vrh Dno