Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Eto sta se desi kad slucajno opalim sell :d

Kako da uradim transakciju sa dwarfpoola na poloneix manuelno?

Nikako al mozes da posaljes mail adminu dwarfa . Mail ti se nalazi na dnu stranice

A moze li on da prebacuje manje od 1eth, na primer pola eth dnevno na primer?

Poslednja izmena:
Koliko znam nmz jer pise da prebacuje 1

A moze li on da prebacuje manje od 1eth, na primer pola eth dnevno na primer?
Moze i 0.1, ali ti se do sume depozita od 1.01 nece prikazati na nalogu, vec ce ih Poloniex drzati u svom walletu. Nebitno da li vec imas ETH na nalogu, do >=1.01 depozita nece biti sabrano sa ostatkom stanja na nalogu.

Pa ako stavim 0.1 na primer hoce li mi on prebaciti na poloniex da ih ja vidim?

Kako je lepo sto je pao diff konacno :D hvala zecevima na tome :D konacno moze da se rudari lepo kao pre mesec ipo dana :)

480ica na jednom rigu posle restarta pocela da daje 52mhs i daje tako vec 30 sati ali na coinotronu taj worker pokazuje malo vise od 30mhs :mad: za ceo rig
Capture1.PNG

Ovo koliko vidim kopa preko claymore?Koji claymore koristis 7.2 ili 7.3?
Da li si fleshovao karte meni jedna rx 480 8gb iz kutije bez flesh-a daje 25 mh/s...
Kopas sa 2 karte?

Znaci jedna 25 mh/s i druga oko 30 mh/s znaci 55 mh/s kako tebi onda daje 77 mh/s?
Probaj da se prebacis na dwarfpool meni lepo radi pa vidi sta se desava....

Meni se nije videlo nista na Poloniexu kada sam poslao manuelno sa Dwarfa nekih 0.1 ETH, to sam bio poslao samo da vidim kako radi, ali su mi se uracunali sledeci put kada je stiglo vise od 1 ETH na Poloniex, znaci oni su "tamo" na Poloniexu, ali ih ne vidis, pojavice se na stanju tek kada skupis 1,01 ETH.

Evo i slike sa dwarf

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    8.2 KB · Pregleda: 101
kad se nakupi na poloniexu vise od 1 eth,onda ce ti se pojaviti transakcija i balans.

Sa Dwarfa ode, ali ne vidis na Poloniexu dok se ne skupi u zbiru preko 1ETH.

Nakupio sam pola 0.5 :) ali sad sam presao na zec da kopam, cekam da mi stigne jos jedna grafa pa cu lako da ga iskopam :)

Nema sad kesa za grafu, tek 10-og mi lezu pare pa uzimam karticu :)

Windows defender "jede" fajl iz Craymore minera, izgleda da je bio neki Microsoft update...

Disable defendera, posle toga vratis iz karantina ako je uzeo kakve fajlove i datoteke

Zavisi na koliko im vratiš ventove. Do 65+70°C je OK

ako hocesh da ti traju grafichke, sub 60c i sub 2000rpm ventovi.

Vrh Dno