Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Poloneix obaveštenje:
FOR IMMEDIATE RELEASE

THE UPCOMING ETHEREUM (ETH) HARD FORK

The Ethereum Foundation has proposed a hard fork in response to the recent denial of service (DoS) attacks. The hard fork will occur at block 2,463,000 on or around Tuesday, October 18th.

As a Poloniex customer, you do not need to do anything. The migration will occur automatically, and your full balance of Ethereum will be transferred to the new chain. Keep in mind that as we near the fork, we will be temporarily disabling deposits and withdrawals in preparation for the migration process. Trading will continue to operate as normal during this period. Once the network is stable and the migration is complete, we will enable deposits and withdrawals.

If for any reason you would like to keep your tokens from the old blockchain, you must remove your ETH from the platform before the fork occurs

edit:
ili sa njihovog bloga https://blog.ethereum.org/

Poslednja izmena:
Ufff gde ce se ovo zavrsiti...sada ce od forka ostati jos jedan coin etcddoscoin :)

Da li mislite da je sigurno da ostavim nekih 150e u eth-u ili da prebacim u btc pa vratim u eth kad se izkonertuju oni?

Iskreno jos mi se ne podižu jer je eth pao porilicno pa cekam da se vrati na famoznih 13 i kusur.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pise da ne moras nista da radis ako imas nalog na poloniexu, posto ce oni prebaciti tvoje ETH na novi chain.

Kakvo je ovo divaljanje cene eth, sveća, pa pad pa opet sveća?

Talasi, surfuj malo...

Cekam ovu sveću sto je sad krenula pa da menjam u btc..

Ju vidi kolka je ...

I proso HF, ja sam na poso, a niko nista ne pise???

Послато са Mi-4c уз помоћ Тапатока

I mene cudi sto ne pise niko nista izgleda svi jos bulje u Poloniex ja sam prodao na 0.020 btc tako da sam zadovoljan :) nadao sam se da ce Eth biti 13 dolara ali nista od toga...
Kako ste vi ostali prosli?:)

Ja prodajem instant...

Послато са Mi-4c уз помоћ Тапатока

Daj Boze da se obogatite :D ja cu da spavam prodao sam Eth sve :) a ostalima puno srece :)

Jel' i kod nekog od vas bila gomila rejected shares jutros na dwarfu? Kod mene je bilo oko ~12% na svim rigovima...:trust:

I kod mene je bilo jutros isto sad je bolje jer sam obrisao sve log fajlove i nemam vise rejected shares :)

Ako ovo potraje jos neko vreme sa ETH-om ETC ce da opali raketu na gore posto su svi na etc presli.

Kakav sam pajser, tek sad vidim da je ETC mreza napadnuta a ne ETH. Sreca pa ovako umoran nisam krenuo da trgujem :d

Ako ovo potraje jos neko vreme sa ETH-om ETC ce da opali raketu na gore posto su svi na etc presli.
ETC nasledjuje sve slabosti prvobitnog ETH chaina, tako da se potezu price o forku, a onda odose idealisticke price o nepromenjivosti sistema itd pa se moze desiti da se paljevine razocaraju. :D

A evo ponovo ETH mreza kolabira. Dwarf pokazuje stats kao da se kopa u prazno, ethstats pobenavio (pokazuje AVG NETWORK HASHRATE 252.7 MH/s...) jer veliki broj izlistanih nodova ne radi. :crash: Dok sam pisao se mreza malo povratila, ali dwarf jos uvek stoji sa kalkulacijama.

Obe mreze pucaju a mislim da ih drugi tabor napada kako bi dokazao sve slabosti sistema i novog programskog koda. Moze se ocekivati totalni pad eth ako ovako nastavi.

Poslednja izmena:
Diff je prebacio 100T :) Cestitamo!

Nazad
Vrh Dno