Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ljudi, koliko treba vremena da prodje od momenta isplate sa poola do pojave balansa na poloniexu? Je l' moguće da mora više od 5h?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako mislis na dwarfpool on trenutno ne radi isplate nikakve za ostale pool-ove ne znam kakvo je stanje...
I ja na Poloniex-u cekam isplatu ali nacekacemo se izgleda *** do njih je...

dwarf ne isplacuje vec tri dana. a i transakcije su usporene zbog napada...ceka se HF

Da ceka se prica se da ce HF biti u ponedeljak...
Samo sa Etheriumom neki problemi sa ostalim coinima je sve normalno sta da se radi...

Ja sam se opustio :D mene ne pogadja ovo uopste znam da mi je Eth na dwarf-u i ne brinem nista kada bude bila isplata na Poloniex bude znam da nije do mene i da ne mogu nista da promenim tako da se uopste ne nerviram kopam lepo i stabilno samo se plasim da ne nestane struja za drugo ne brinem :)...

diff samo raste i raste preci ce 100 :)
ja sam moje 7970 flesovao na 280x i malo kloknuo pa sad daju 18mh 1200/1500, a 470 4gb asus 28.2 stabilno 1150/2000 -96 modovan bios.

HF u ponedeljak. Da li prodavati iskopane koine ili sacekati HF jer postoji mogucnost da ce opet da dupliraju balanse na Poloniex-u i ostalim berzama?

HF u ponedeljak. Da li prodavati iskopane koine ili sacekati HF jer postoji mogucnost da ce opet da dupliraju balanse na Poloniex-u i ostalim berzama?
Sumnjam da ce iko ostati na starom chainu, jer je ovaj fork pandan neophodnom odrzavanju sistema, za razliku od prethodnog.

A to da li prodavati, kupovati, cekati ili sta vec, tesko da iko moze reci sa sigurnoscu. Koliko mi je prosli fork bio neopravdan, toliko mislim da je ovaj potreban/neophodan, pa se nadam da ce se cena malo vratiti na vise.
Ali sta ako se npr desi neki novi napad koji bi zahtevao novi fork? ... :)

Ne treba ti bios na tim clockovima ce svaka karta dati tolilo dok ne pregori

Oni misle roknes bios i imas jaci HW, pa tako uzmes 7970, flesujes 2-3 puta i na kraju imas R9 380... :p Carevi...

diff samo raste i raste preci ce 100 :)
ja sam moje 7970 flesovao na 280x i malo kloknuo pa sad daju 18mh 1200/1500, a 470 4gb asus 28.2 stabilno 1150/2000 -96 modovan bios.

Koji je to bios..meni asus 470 4gb daje samo 20 mh..ako proba da dignem memoriju u watmanu on mi spusti frekvenciju gpua pa mi da jos gore

bas sam ja juce flesno jednu 470 4Gb i daje 28.2MHs na 1150/2000

Jesi li kopirao 1375 strapove ili 1500? Nema sta, toliki mem klok cuda cini

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

jel mozes da napises link.. Imam 3 Asus 470 jedna je oc a dve nisu i sve 3 mi daju oko 20

nema tu linka, ako znas raditi u Hex editoru promjenis latencije i flesujes bios, ako je memorija Hynix moze se uraditi i bez Hex editora.

meni daje 25.9mhs sa strapom 1500 pocinje sa 777 u polarisbioseditoru,ima i na yt ceo proces
al mi je 1100 sa 1800 klok,karta na 50c a vent 40

jel mozes da napises link.. Imam 3 Asus 470 jedna je oc a dve nisu i sve 3 mi daju oko 20

pazi asus hoce da se brikuje kad flesujes bios. ako ne znas da je unbrikujes nemoj da flesujes bios.

ako se odlucis da flesujes koristi polaris bios editor snimi original bios pa kopiraj strap 1500 na 1650 1850 2000.

meni daje 28.2 stabilno vec 3 dana samo temp 50c. 1150/2000 -96

Poslednja izmena:
koja verzija asusa? posto ih imam nekoliko i nijedna se ne ponasa isto, a u samom biosu je vec dosta spusten napon, tako da kod mene 1150 sa undervoltom nije moguce, a nije moguce ni 1150 bez povecavanja power limita, a pogotovo hynix memorija preko 1950 koja se skoro na svim kartama preko te cifre pokazala kao nestabilna. Pogledaj sta ti kaze gpu-z na sensors tabu. Mada ako imas jednu kartu onda moguce da ti dozvoljava...

koja verzija asusa? posto ih imam nekoliko i nijedna se ne ponasa isto, a u samom biosu je vec dosta spusten napon, tako da kod mene 1150 sa undervoltom nije moguce, a nije moguce ni 1150 bez povecavanja power limita, a pogotovo hynix memorija preko 1950 koja se skoro na svim kartama preko te cifre pokazala kao nestabilna. Pogledaj sta ti kaze gpu-z na sensors tabu. Mada ako imas jednu kartu onda moguce da ti dozvoljava...

1950 nece ni meni restartuje racunar nakon 6-7 sati kopanja ali na 2000 radi stabilno samo je smanjen gpu klok sa 1250 na 1150
evo slike asic ocitava 81%

Prilozi

• aa.gif
    aa.gif
    14.9 KB · Pregleda: 80
meni je asic 82nesto na strix 470 4gb hynix,nisam mnogo probavo klokovati je radi na 1v po gpuz mada nisam podesavao v sa modovanjem nego samo strapove,koji koristite program za njen oc,ab mi je skoro nevidi,a od safir trix slaba vajda kao i od asus tweak 1.3.3.2 i 1.3.6,nemam zakacen cd pa nemogu da skinem sa cd-a ver 1.3.3 a to mozda najbolje radi ko sa 380kom

Poslednja izmena:
Meni i dalje ovo sa diffom nije jasno...ajde dosta je nas amd likova preslo sa LBC na eth
opet...ali to je bilo pre mesec dana....a u zadnjih 3 nedelje diff
Je naduvan sa 65 na 95....znaci da velike farme definitivno imaju novi miner za stare karte...samo to vidim kao resenje ovolikog diffa...jer sigurno nije da su svi pokupovali desetine hiljada novih kartica...
Diff za 13 meseci do 65 i onda za 20 dana diff do 95....nece da moze...

Poslednja izmena:
Ulaze nove RX 470/480 masovno.

Nazad
Vrh Dno