Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Kako zbunjujem ljude pa u opisu profila pise koju kartu imam ali ok karta je Sapphire rx 480 8gb Nitro+ :) bacala je 25 iz kutije sa fleshovanim biosom baca 29 mh/s...

da al 470ka il 480ka sa vrv 8gb
daj koji je model falout i koji su ti taktovi,il kad bi mogao ss od gpuz da postavis da vidimo kako to izgleda

Moze li neki savet za afterburner za podesavanje za kopanje eth u pitanju su r9 380x 4gb kartice :) ako bi neko bio ljubazan bio bih zahvalan :) :eyebrows:

Poslednja izmena:
Pa da mogu i temperature da budu i 40 stepeni ako povecam brzinu venta ali nema potrebe neka na 50 stepeni :)

rade stabilno oko mesec dana , stvarno ne znam da li su suvise opterecene nisu mi se zalile za sad:p

Ja sam testirao 380 Nitro na 1750mhz memoriju nisam imao srca da je drzim na tim taktovima vratio na 1625 -23.5mhs dosta prije toga bacale su ispod 21mhs.

ne isplati se barem meni ja kopam sa 7970, 280x exp. za eth samo novije karte ili ti je jos bolja varijanta da 7950 flesujes na 7970 pa od 7970 na 280x ako imas dual bios samo :)
jel zna neko sta je sa ovim diff-om obicno kad pada cena coina pada i diff a sad pada cena koina a diff konstantno raste...?

Mnogo ljudi nabavilo nove Amd kartice gledao sam bas broj worker-a na Dwarfu samo raste svakim danom....

ne isplati se barem meni ja kopam sa 7970, 280x exp. za eth samo novije karte ili ti je jos bolja varijanta da 7950 flesujes na 7970 pa od 7970 na 280x ako imas dual bios samo :)
jel zna neko sta je sa ovim diff-om obicno kad pada cena coina pada i diff a sad pada cena koina a diff konstantno raste...?

Ako ti nije problem mozes li reci koje clay koristis,koji je tekst u bat fajlu i koji drajveri :) od njih imam 4 kom 2 saphirre 1 gigabyte i 1 asus.Lbc kopaju ok,ali nece da pokrene etc preko claya nema trika.Koliko je zastupljeno kod nas majnovanje generalno?

Mnogi su odustali od rudarenja vremenom posle su dosli neki novi i tako ali nije bitno koliko je zastupljeno kod nas ceo svet rudari to se gleda sto vise ljudi rudari onda skace i diff....

Pa sta sam sada glupo rekao?Ima ljudi koji su odustali od rudarenja a neki su poceli sa rudarenjem...
Diff je bio manji dok je na dwarfu rudarilo 20500 ljudi sad kad rudari 22000 diff je mng veci tako sam video na dwarfu a vi se smejte koliko hocete.

Pa sta sam sada glupo rekao?Ima ljudi koji su odustali od rudarenja a neki su poceli sa rudarenjem...
Diff je bio manji dok je na dwarfu rudarilo 20500 ljudi sad kad rudari 22000 diff je mng veci tako sam video na dwarfu a vi se smejte koliko hocete.

brate zar ti mislis da samo mozes na dwarfu da kopas eth ima jos 100pulova, a ko zna koliko ima privatnih...
nzm od cega zavisi diff ali od dwarfpool-a sigurno ne :)

Znam ja samo kazem kakvo je stanje na dwarfu bio je diff 65 a sada je preko 80 a najvise ljudi i kopa preko dwarfa tako da mnogo ljudi pogadja to...
Naravno da ne zavisi diff od dwarfpool-a samo sam izneo ono sto sam zapazio.

Nista glupo nisi rekao, samo malo sale da ubacimo. Kopaju svi zivi, ko god ima sa strane nesto para i cuje od prijatenja za rudarenje, vec pocne da sabira koliko ce imati za dan ako kopi toliko i toliko kartica.

Ne cudi me za nase ljude, ovde je i 5 evrica na dan lepa para, a i struja je dosta jeftinija nego u EU. Pa je i normalno da ce da posveti vreme ovome. Nego sto je i Svabi i Svedjanu i Ameru isto dupe zinulo za tih 5 evrica, citam ulaze u posao sa 2 kartice i planiraju da kupe jos 2. ***, niko nije gadljiv na pare.

Struja je jeftinija u srbiji samo onima koji je kradu...... crvena zona (sa svim nametima dodatnim) je najskuplja u EU a mozda i na planati osim na par mesta ima skuplje

dva riga za domacinstvom je dosta da se udje u crvenu zonu, zato se manite babskih prica, ko je placa zna o cemu pricam!

dok povlascenu cenu industrijske struje placaju samo propale drzavne firme i mafijasi bliski vrhu

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno