Meni baca posle flashovanja biosa 29 mh/s takodje je i undervolt odradjen![]()
Koliko je stabilno i sigurno flesovanje biosa na 380x karticama? mislim da li vredi za ta 2 hesa mozda su i suvise opterecene?U pitanju je gigabyte 380x sa modovanim biosom , baca oko 23.5 ovakoPogledajte prilog 211767
strana 5 u temi za biosajde baci neki link tog modovanog biosa za r9 380x
ne isplati se barem meni ja kopam sa 7970, 280x exp. za eth samo novije karte ili ti je jos bolja varijanta da 7950 flesujes na 7970 pa od 7970 na 280x ako imas dual bios samo
jel zna neko sta je sa ovim diff-om obicno kad pada cena coina pada i diff a sad pada cena koina a diff konstantno raste...?
Mnogi su odustali od rudarenja vremenom posle su dosli neki novi i tako ali nije bitno koliko je zastupljeno kod nas ceo svet rudari to se gleda sto vise ljudi rudari onda skace i diff....
Pa sta sam sada glupo rekao?Ima ljudi koji su odustali od rudarenja a neki su poceli sa rudarenjem...
Diff je bio manji dok je na dwarfu rudarilo 20500 ljudi sad kad rudari 22000 diff je mng veci tako sam video na dwarfu a vi se smejte koliko hocete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari