Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Genoil mi je izgleda pravio problem na dva riga verzija je "ethminer-0.9.41-genoil-1.1.6-pre". Jel postoji neka bolja verzija koja je dobra u kombinaciji sa dwarf pool-om ?

Moze li neko da okaci miner koji podrzava rx 470 i da kaze koje drivere da koristim. Nece nikako da radi sa 0.9.41-genoil-1.1.6

Meni se isto to desavalo plavi ekran svaki put instaliraj claymore i nema problema :)....

Verovatno nedostaju ocl fajlovi u miner direktorijumu i nista vise, jer miner radi BEZ problema

zasto pade difficult odjednom na ETH? u trenutku sa 74 na 66 ??

prvo sam mislio da dwarf baga i daje pogresno ali isto prikazuje i miningpoolhub

Pa kako ljudi mogu da stave nedovrseni program i da se ljudi zlopate sa plavim ekranima sramota stvarno...Nek fali sta hoce ja se na taj miner ne vracam...
Verujem da lepo radi sa proslom serijom Amd i Nvidia karticama ali izgleda da kod Amd-a na ovoj zadnjoj seriji zeza....

Pa ljudi onda gasite masine pa kad prodje attack nastavite kopati ako je uopste tako nesto moguce...

ali meni normalno kopa i nalazi share-ove, da li je to ok, ili dzaba kopa trenutno?

najisplativije i najbezbednije u ovom trenutku je prodati sve masine

eth pool nema leba niu jedan, sta se kopa dok se ne vrate?

Da li sam samo ja sinoc prodao ETH po 11.55 ili je jos neko? Uvek kad prodam ,cena posle par sati skoci :-D

Poslednja izmena:
Ocigledno je u tome problem. :) Samo da potraje,nije me briga dal ga prodao po 11€ ili 12€ bitno je da potraje

Poslednja izmena:
Da li sam samo ja sinoc prodao ETH po 11.55 ili je jos neko? Uvek kad prodam ,cena posle par sati skoci :-D
Prodaji na manje (češće) i obavezno nam javi kada prodaš.
Da otvorimo neki fond za obeštećenje. :)

Ko kopa dual ETH i SIA, ima opak zeleni dildo na Siacoinu :)

Ovo ode na 25

Vrh Dno