Ploča, procesor, memorija, HDD, kućište, napajanje sve to staviti u službu 1 kartice nije realno.
Jeste stari post, jer citam thread unazad hahha ali bih da te ispravim jer ima slucajeva gde moze biti i ok.
Dok sam imao jednu Sapphire 390x Nitro u desktopu, terao sam je i bicem i ognjem i bila je jako poslusna.

Ceo sistem je vukao 490-500W. U attachmentu su tadasnja Trixx setovanja, nafircana da nema artefakata i tako je radila stabilno sve do skorasnje seobe.
Sada je doticna u rigu sa jos nekoliko istih grafa, i naravno undervoltovana i sve po pe esu, jer inace PSU ne bi moglo da vuce te vrednosti sa kojima je grafa bila klokovana dok je bila solo. Cak i da je jace napajanje, pitanje bi bilo i grejanja i potrosnje.
Sad je u desktopu GTX660 i postrosnja je nekih 295-300W, a nonstop je ukljucen, jer na njemu imam otvorene Teamviewer konekcije ka rigovima na jednom mestu, tako da lakse mogu da pratim preko moba.
Za ~200w vise dobiti 35+MHash/s na ETH nije tako lose (narocito pre 5-6 meseci sto se moze videti po dwarfu u pozadini), tako da postoje razne racunice.
PS. Posto Trixx (ne)pamti custom fan profile po slobodnom nahodjenju, kasnije sam joj stavio da vrti na 72%.