Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Meni nije jasan sad ovaj napad na ethc. Mislim ethereum fondacija omogućila da najnovija verzija ima taj oppose fork parametar i sada ga napadaju. Verovatno su naivno računali da će stari ethc biti bezopasan.

Očigledno je jedno - šta god se nađe na poloniexu dobija šansu da postane nešto totalno nezavisno od tehnologije ili namene coina.

U svakom slučaju rasplet u narednim danima.

Sta god, immature balance se ne pomera vise od sat vemena na epool.io...

@[SAJ]ber Kurajber
Nema potrebe za drugim topicom, ipak nema tu sta da se prica i podesava, jednostavo kopa se na polovima koji su na drugom forku

A da situacije ja cudna, postojanje ETC je definitvno presedan zasto se hard fork ne bi trebao raditi zbog "politike" vec samo zbog gresaka u code-u, generalno trenutno je cena proporcionalna razlici cene od ETH-a, pa kako jedan padne drugi raste

Inace da ovo nije uradio polonix, uradio bi BTC-e, ili neko treci

@Stormbringer_bg
520 blok pise to je par sati, a pool je pod napadom jos baguje svasta nesto :)

Ko je jutros trgovao i prestao na vreme, već mu je lep saldo. Ja nisam prestao na vreme :) U danima posle forka kupovao se ethc za 0.0002 btc.

A sta je sa pokradenim coinima od strane mister hackera na starom forku??? nisam u toku pa zato pitam

ja ne mogu da kopam na ovim poolovima imam stare drivere 14.12 i javlja JSON-RPC error tako da sam ga kupio na 110k i prodacu na 300k ako ode, ako ne...ziveo :)

Poslednja izmena:
Paaa cekamo njegov damp pa onda odbijanje, ja sam postavio poziciju na 3K sat.

Ma kakav haker kakvi bakraci, malo Vitaliku bio 70M premine pa se dosjetio da uzme i 70M ETC-a sad ce to lagano da prodaje a stek ETh-a kad dodje pogodno vrjeme, maherski osmisljeno. Strasno izveden hardfork iz njihove perspektive.

Pa vjerovatno ali ne zuri mu se sjecas se samo koliko je eth dugo bio "uspavan" pa onda eksplozija, i ovde moze biti da primjene istu taktiku.

meni je epool upravo isplatio ono sto je bilo u pending dok nisu zamrzli statistiku i pojavilo se na poloniexu

to sam i pretpostavio, sada ce da kroje i namestaju svasta sa hackerom, na kraju nece ni biti hackera :)

Ethc ima već 300GH mrežu od jutros, videćemo da li će napad uspeti mada sumnjam.

Nemam failover pool. Samo jedna linija u .bat folderu, ista kao i kad kopam ETH, samo naravno, promenjena adresa poola :)

{"currentHashrate":0,"hashrate":2227171,"pageSize":30,"payments":null,"paymentsTotal":0,"roundShares":0,"stats":{"balance":495624787,"immature":0,"lastShare":1469375039},"workers":{"rig1":{"lastBeat":1469375039,"hr":0,"offline":true,"hr2":2227171}},"workersOffline":1,"workersOnline":0,"workersTotal":1}

ovo mi pokazuje kao bolja varijanta sta se desava na pulu,a rig kopa sve u 16

Koja je isplativost ETCa moze li uopste da udje neko u trag?

Ako je etc u rangu sa eth-om onda je lbc malo bolja varijanta za kopanje. Svi su se navadili kao da kopaju etc i pored svih problema. Kapiram da to nece potrajati jos ne znam koliko. Ako cena ne krene gore nece ljudi hteti da se smaraju s tim.

Izgleda da je ETC ipak isplativiji.

bas me zanima kako ste to izracunali, kad isplate nemaju veze sa nicim

Nazad
Vrh Dno