Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
ako se ovo preracuna izadje da 1 x 380 za 24h da oko 4.5 - 5 $ pod uslovom da tezina ne raste nesto znacajno i da cena bude 0.0011 BTC

Jel i vi imate problem sa pool.io, nonstop puca konekcija, ili je to samo do mene?

Hm ethereum fondacija ima premine i na ethclassic forku a ne odgovara im da isti postoji?
Bas se pitam sta ce da se desi sa cenom kada stignu do kancelarije u ponedeljak.

Na koju foru sam dobio 14 ethc na berzi? Nisam primetio da su mi uzeli ETH ili BTC

Dobio si ETC kolko si imao ETH a na polou to je free gift :) zato danas svi dumpuju ETC.

Zato sto si imao ETH u vrjeme forka i dobio si gratis ETC :)

meni oba poola rade normalno, kombinacija eth proxy 0.0.5 i genoil 1.1.7 samo sto mi ethereumclassic ne pokazuje novcice pa sam presao na pool.io, tu mi sve radi, brzine su 4x270x daje 46mhz a 4x380 daje 76 mhz prosek

jedno pitanje, jel kopate direktno na menjacnicu?

Poslednja izmena:
nece ni jedan rig
ETH: Stratum - socket send failed 10054, disconnect
ETH: Connection lost
mozda negde gresim?
EthDcrMiner64.exe -epool uk1.epool.io:8008 -ewal xxx -epsw x -mode 1 -eworker 1
a na ethereumclassic.com sve radi normalno :(
konektuje se baci 2-3 sera i pukne!

Poslednja izmena:
polako se stabilizuje, manje rejectsa imam, a i hash na poolu mi se podigao, jos malo pa je realan prosek...

El da prelazimo sa LBC sa modifikovanim minerom na ovo? :) Ili je tu negde po isplativosti, posto ne vidim koliko ETC daje recimo 280X?

i isplata na polo radi, evo cekaju se konfirmacije... znaci moze na menjacnicu wallet

da lose radi istina ali dobro daje i pored toga, barem ja tako racunam, videcemo

prvo sam napisao pa sam procitao, a umedjuvremenu pala prva isplata :d

Pool je pod napadom zato problem pristupa, ethereumu preti velika opasnost to sto se mineri prebacuju....
jedan eth pool od 90Ghs je pretio da ce forkovat etc ali sad kad je snaga mreze etc preko 170ghs i raste, tesko...
cenu su morali da nagruvaju kako bi privukli dosta minera da je stite od napada Vitalik zaelot-a :)

Ako nista bar je interesantno pa ko zaradi, zaradio je

Na više mesta potvrdjeno da sat vremena se ne pojavljuju novčići ethc.epool kao da se kopa u prazno.
Čitam na Btctalk da su pod DDOS napadima.:S:

Poslednja izmena:
Show... U svakom slučaju i soft i hard fork zbrzani - rezultat očigledan.

Tesko je da ce iko da profitira u ovakvoj razmeni vatre izmedju dva novcica. Ja se ozbiljno razmisljam da iskocim iz ethereuma posto ovo polako postaje ludilo.
Juce je eth bio 218, sada eth i etc zajedno 212 po komadu. Ovo je rat koji ce se zavrsiti bez pobednika. Ko uspe trgovinom da pokrije razliku na konju je ali nije ovo dobro sto se desava.
Za sada jedini profitira Poloniex koji je sve ovo zakuvao ali nisam siguran kako ce se ovo odraziti na njihovo poslovanje na duze staze. Deluje mi krajnje neozbiljno da urade ovako nesto.

Edit: Zeljko, aj stvarno napravi drugu temu za etc. Napravio bih ja odavno ali red je da ti to uradis posto si bio najveci zagovornik izvornog eth-a. Ipak su to sada 2 razlicita novcica i trebalo bi razdvojiti pricu.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vrh Dno