Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Vidi samo ako hoćeš da iskoristiš na oba chaina tu količinu šta treba da uradiš...

Ma sa starim walletom koji je sihroniziran sa classic posalje na ETC a sa novim updatovanim na ETH i ima 2x :)
Malo je komplikovano ko koristi 3th party wallet-e tu mora da export i import key u neki wallet koji ovo moze da obavi

Samo moras biti siguran na kom je chain-u da e bi posle bilo upiskio se mali

I neću da trujem o onim hvalospevima ali tek ćemo da vidimo koliko će exploiter love da uzme na starom chainu tj. kad će da počne istovar.

edit: sve mi je jasno.

Tek sam ustao i vidim opste ludilo, odgovara mi ovo :D

Poslednja izmena:
Zna li se koliki je Block time za ovaj etc, ako je isto kao za eth (trenutno oko 14s) onda je ovo brutalno isplativo

Koliko je isplativ tacno, moze kalkulacija na 24h za neku od karti?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne znam tačno kolika je snaga mreže, sabrao sam ta dva pula, znači oko 85ghs, Block time 15, I uz ovu cenu bude oko 30usd na 100mhs

Jel moze pomoc kako podesiti bat za claymore? Ne znam zbog onog esm, allpools...
I jel mora wallet na komp,ili moze na menjacnicu?

EthDcrMiner64.exe -epool pool.ethereumclassic.com:8008 -ewal wallet -epsw x -eworker rig1 -mode 1 -wd 0

na polu moze instant damp, ima i etc wallet sa istim iznosom kao sto imam i eth ,)

Sta se bre ovo izdesava za noc

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

cek cek, to svi koji su imali eth na polo su dobili isto toliko etc? ja sad ako prebacim eth na polo, ne dobijam nista? :D

Aa da tek sad vidim sta pise... Pa dobro,sica, nisam mnogo propustio....

Nego, da li kupovati etc?

To je veliki rizik, da ne kazem ludilo. Ti kupujes a mi koji to smatramo poklonom istresamo pa ko bolje prodje. Doduse buy orderi postoje i relativno su jaki ali su mnogo nisko. Ako krenu i kopaci da se malo masivnije prebacuju mozda moze i da skoci cena etc-u. Ja se s tim ne bih igrao doduse.

Vrh Dno