Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Bas to. Onda idemo ili 2$ ili 20$. Cista kocka, kladis se na crno ili crveno.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Razlika u dolarima jeste priblizna zato sam to tako opisao.
Inace smo se dobro razumeli, ako skoci dobar si 2x, ako padne ostaje ti 1/5. Pad uvek vise boli ;)

Sve ovo ide po planu ;)
Udarilo je u 9$ nema gde dole ja sam očekivao i nadao se da će još. Hard fork je najavljen i sve je na stolu da je hteo na 2$ otišao bi. Ovo što je palo je panic sell i to je to.Nije kao da se ne zna da ide Hard fork pa kao juu pašće cena. Najavljuje se na svim mogućim blogovima,klipovima svako ko je hteo da izadje iz voza izašao je.
Ako čitate Reddit manje više većina je podržala Hard Fork opciju. Ovi drugi su kao u fazonu povredena su nam moralna svima osećanja zbog Hard Forka ko ona ****** sa Supernove.Kao nije više decentralizovano ma gluposti.
Recimo da su vesti veoma dopadljive i da je Hard Fork testiranje u toku i da je prošlo ok. Raspisao sam se i onda svatih ko oće nek nadje i čita,sluša sam.

Poslednja izmena:
Ako posle HardForka ne ode ispod 9$ to ce biti odlicno.
Svidja mi se tvoje razmisljanje.

premine ekipa isterala svoje, nadam sa da ce im njihov vracen dao vredeti pola uzeglog bureka

Sve ovo ide po planu ;)
Udarilo je u 9$ nema gde dole ja sam očekivao i nadao se da će još. Hard fork je najavljen i sve je na stolu da je hteo na 2$ otišao bi. Ovo što je palo je panic sell i to je to.Nije kao da se ne zna da ide Hard fork pa kao juu pašće cena. Najavljuje se na svim mogućim blogovima,klipovima svako ko je hteo da izadje iz voza izašao je.
Ako čitate Reddit manje više većina je podržala Hard Fork opciju. Ovi drugi su kao u fazonu povredena su nam moralna svima osećanja zbog Hard Forka ko ona ****** sa Supernove.Kao nije više decentralizovano ma gluposti.
Recimo da su vesti veoma dopadljive i da je Hard Fork testiranje u toku i da je prošlo ok. Raspisao sam se i onda svatih ko oće nek nadje i čita,sluša sam.

Naravno da je tako. Ja sam bio za hard fork od starta. To je trebalo odmah da se odradi.
Ovaj pad je vestacki, cisto opipavanje pulsa, danima vec svrbi da ce gore ici. E sad, ako nesto shebu fork ili ih opet neko hackuje dok to rade ocekuj 2$ kao nesto neizbezno. U suprotnom, ako sve bude kako treba mislim da lagano izlazimo nazad na 15$ a posle toga mozda i vise ako krene i btc. Ne pitajte zasto tako mislim ali cini mi se da ce krenuti u isto vreme. Osecaj neki, sta znam. Isto mogu zajedno i na dole.
Moje je misljenje da su imali vise nego dovoljno vremena da pripreme sve za hard ford posto sve vreme i navlace polako na tu opciju. Moralisti i Zeljko zajedno mogu da kukaju koliko hoce, to je bila jedina ispravna opcija. Ne znam kako je neko uopste mogao da ispravnom smatra opciju da se ne uradi nista.
Nadam se da ce sve biti ok, ja sam spreman da rizikujem. Ocekujem skok.

hoce u fork biti ukljucen i onaj lik sto je izgubio x hiljada ethra kad mu je preko RPC-a wallet hackovan dok je ulagao u DAO ? doduse kad razmislim i ja sam imao losu investiciju na poloniexu, prodao sam suvise jeftino svoj eth jel moze i to da se forkuje? mislim da bi bilo dobro da se napravi neka globalna lista gde svi oni koji su pogresno investirali da se sve to sad podvuce pod ovaj fork i onda vise majkemi (1 rec) necemo vise nikada

Poslednja izmena:
Tebi druze ako se ne svidja ne moras uopste ni da imas eth , uzmi neki drugi coin i uzivaj

odlican mi je eth, samo mi smeta sto se procenti kako potencijalno ugrozenih od hakera sad je 4 sad je 15% sad je 60mil sad je 150mil do toga kako su glasanja namestena tj misinterpretirana preko toga da su rekli ****ga nema glasanja uradicemo fork jer smo tako i hteli :D gadjaju se recima kao sto su poverenje, kod, ugovor i onda nista to ne vazi, forkovacemo jer su nase pare unutra i to je dobro za mrezu jer smo mi tako rekli

I to je jasno, TAKO I TREBA da bude, ja sam za HF i trebalo je to da urade u prvih 5-10 dana ili koliko im je trebalo vremena da ga pripreme i odrade kako treba...
Sta tu ima da se pita zajednica, rudari, okolne gatare i vrecevi... Ovo je kao i sve cist biznis i potezanje za tim recima kao sto su poverenje, zajednica i sl. to je SOCIJALIZAM, sve je nase a nista nije i da je tako ETH bi davno skuknuo, tu je gde jeste zato sto se ne pita zajednica vec ljudi koji ga drze i grade sebi poslovnu sansu i profit...

Bas to. Ne treba svako da se pita zato sto realno i nemaju pojma, demokratija je cista glupost. Socijalizam je jos i keva. HF je trebalo odraditi odmah tj. asap a izjavu da ce se raditi hf je trebalo dati u prvih 24-36h. Da je to uredjeno cena nikada ne bi pala ispod 14$.
I da, dobro je da se odradi fork jer bez toga nema ni P od poverenja niti U od ulaganja. Ovako ce se vratiti sve kako je posteno a ti Zeljko slobodno kukaj i moralisi do besvesti.
Kad te jednog dana neko bude pokrao ti se pomiri s tim, to tako treba. On ce uzeti jer ti to nisi umeo da cuvas ;)

Meni je samo žao ove banovane ekipice. Na sve to ETH nikako da dobaci do 2$.
Mada, mislim da bi njima bila satisfakcija i kada bi pao ispod LTC.

Meni iskreno ne znači ništa to što je ETH centralizovan. Mislim samo da su naivni ljudi koji vjeruju da to nije slučaj i sa svakim drugim novcem.

HF, ako je neophodan, a očigledno jeste, može da prođe.

Pa ja sam to od starta i pricao. Nije da im je dunulo iz cista mira da menjaju nesto nego je ispalo sr@nje i naravno da je bolje da se resi nego da se ostavi da smrdi.
Decentralizacija je precenjena (stoti put)! Sve i da postoji opet na kraju kolo vodi onaj s najvise para i cela prica pada u vodu.

Jel to pravi link ili se neko setio da napravi kao vote i uzima neku sicu s namerom da otudji neke novcice?
Bas bi bila vrhunska fora :)

Pa mora da se pokaža da to raja želi nebi oni otud i vote .Baš dobra fora samim tim i tako neće pasti cena jel VI ste to želeli tako,zakon većine će proći.Ovi su bolji od našeg Supermena tj. Vučka.

Nesto mi govori da ce ETH malo gore da ide. Steta sto sam short BTC pa ne smem da kupujem da mi ne likvidiraju poziciju.

haha mnogo bre brines sve je to full sve to ide po planu dump pred pump. Pa jel isao pre neki dan na 550$ ovce koje prodaju nek prodaju. Ja prizivao juče dump i došao, da bi kupio;) klasične vožnje.Sad je i ETH ok za buy jel mora da se vrati na 10$ onda ide opet BTC da povuče ETH na gore sve je tolko jednostavno da boli :p
Ja bi voleo sad da padne još btc opet na 550$ i da sačeka HF i da povuče ETH sa Halvingom na gore i svima lepo :wave:

Ovo kad procitam ZiGEROV post ko spisak lepih zelja...
Daj Boze da ti se ostvare...

Aha :)
Znam, u teoriji sve to lepo zvuci ali praksa je nesto drugo.

citam citam i citam i odlucio sam da riskujem trenutno 300 etha

Šta ti to riskujem znači? Prodao si valjda?
Ja upravo kupio ;)

hocu reci cuvam ih, furaj mali sam sredinom pa sta bude neka bude lol

Vrh Dno