Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Koliko čitam sa trenutnim soft forkom moguć je DoS napad. Možda se to upravo dešava.

Odmah sve prodati. Ovo je izgleda kraj.

kad pocnu da brljave po mrezi moze da se desi da baci kasiku, prvo jedan pa drugi pa kad se zaredi eto ga i peti

Ode mas' u propas' :D :crash: :wc: :happy:

Poslednja izmena:
:)
Vala ja čim sam video da je palo i vratilo se preko 0.02 kupio eth al kad pročitah ovo odmah ga prodah na 0.0198. Izvukoh se za malo. Sa ove distance logično je da je cena otišla dole kad je razglašeno da je soft fork bušan.

jao što volem kad umire :p sad se kupuje eth by the way čekaću doduše 15.

Ljudi nece valjda ovo da stane.Ja tek poceo :-D

Послато са LG-H500 уз помоћ Тапатока

ovo me podseca na max coin, poceo da pada a svi se zaradovali pa kupuju,a on jos pada a oni kupuju da smanje ulaznu cenu :d

Pa obično pucaju oni što kasno udju u EU khm mislim u ETH haha.
Svašta može da se desi ispali su *****i totalni.Mada opet cenim da namerno ciljaju ka hard forku ko će ga znati.

Kao fol softfork nije dobar... trazi se izgovor vise za hardfork, zna se da se samo time moze povratiti ukradeno cjena ce dole, ali opet ima sanse i da se vrati, naravno sa hardforkom mogu se ocekivati velike turbulencije, da pozelim srecu trgovcima unaprjed ;)

Najgore je što ETH ima, ali zapravo nema nikakve veze sa Forkom za DAO ali panika i vest su čudo.
Šta da se radi kokajte kokice i gledajte show na berzi.

P.S. ja sam inače za Hard fork bio od početka. Da su to odradili u roku od 3 dana nebi bilo nikakve agonije sada.Ali onda nebi bilo ni volumena od 100.000btc a po menjajama.

Poslednja izmena:
Da, sve pristalice hard forka slično misle ali s obzirom da je rupa u soft forku relativno očigledna, ko zna šta bi zeznuli u hard forku pod uslovom da sve ovo nije predstava.

Ako nastave sa manipulacijema i svadjama za par meseci bice onih mojih 2$ :d

Da, sve pristalice hard forka slicno misle ali s obzirom da je rupa u soft forku relativno ocigledna, ko zna šta bi zeznuli u hard forku pod uslovom da sve ovo nije predstava.

Ma jok gde namerno, pa 72M premine-a oni su najveci gubitnici sa ovakim glupostima.... poverenje jednom kad se izgubi to je zauvek, eto gledajte BTC proslo je koliko godina??? pa jos se prica pramidalna sema, bla bla...

Poslednja izmena:
Kakvih par mjeseci. Ovo će biti zatvoreno za 7 dana.
Treba rasprodati opremu dok ne krene opšta pijaca, onda će i cijena kartica biti mizerna.

Poslednja izmena:
Ni jedan GPU coin za mining nema marcet cap dovoljan za rudare.... ni izbliza, ako cena rokne to je to

Ne znam da li ste primetili ali 280x sada daju oko 18 MH/s samo, dal nas kradu ili je kopanje palo sa difom

Nekada je i 7950 kopala 23.5Mh pa nista. Reklamirajte vi to za svaki slucaj ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ovaj DAO im je od izlaska pao qurcy za uši. On jeste dizao ETH ali sada ga samo koči.

Ma moraju da Hard forkuju i da bace lepe vesti posle toga. Jel ako ne vrate novac investitorima, neću ni da mislim na tu priču ali stvarno tada puca cela priča oko ETH a. Ok imamo još 14 dana za dža ili bu. Ovo sa Soft forkom ne pije vodu i to je to pronašli su probleme što je dobro i sada moraju sve da isprave.

Jednostavno hard fork bi na kratke staze uzburkao sve ali bi novac bio vraćen i siguran. Šta zabole nekog novog investitora za fork ako je čuo da je ETH forkovan i da je sada još sigurniji. Reći će cool ispravili su imali su greške i ovo su ozbiljni ljudi i moj novac će biti siguran, uložiću u eth.

Poslednja izmena:
To je pod pretpostavkom da je hard fork tako jednostavno implementirati i da u njemu neće biti rupa... U svakom slučaju moguće da je ovaj soft fork bio samo opipavanje da vide da li će svi prihvatiti hard fork jer je za hard fork potreban 100% koncenzus da bi to radilo kako je zamišljeno.

Vrh Dno