Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Da li znas ko je najveci holder Ethereuma? Vidim da ne znas pa cu ti nacrtati(dakle ovo je copy/paste) ko je hteo da vidi video je.

(TheDao) 11,599,353.254374220852834269 Ether

Poloniex Cold Wallet (7.8 million Ether)

Kraken (2.2 million Ether)

EthDev (1.75 million - this is a multi signature contract)

0x1937c5c515057553ccbd46d5866455ce66290284 (1 million Ether). This one has bought Ether at pre-sale and has not spent any of it yet

0xd12cd8a37f074e7eafae618c986ff825666198bd (almost 1 million Ether). This one accumulated it over the period of 170 days (withdrawn from Poloniex Hot Wallet)

Dakle niko nema 4m ETH da proda u cugu radi SHORTA.

Poslednja izmena:
Jesi li ti dete od juce, pa ko sa 3 grama mozga drzi vise od milion $ na jednu adresu, jedino ako ima cilj da se hvali ili stvara paniku!
Za ethereum wallet noviji ne znam ali je praksa odavno da se coini nakon slanja dele na vise adresa... to wallet za tvoj info radi automatcki, jedini nacin da ih skupis na jednu adresu je da ih samo skaldisti i ne pomeras ili namerno tako grupises

Ovo bi valjda trebalo da znas...

Necemo skretati sa teme. neka bude da ne znam kako radi novcanik,nemam problem sa tim.
Da malo vidimo sad kako se ICO raspodelio po kolicini prodatih eth i kolicini kupaca.
20 to 199 ETH (15,4%) 928(ljudi,osoba,walleta,adresa,cega god)
200 to 1999 ETH (33,7%) 2035
2000 to 19999 ETH (43.6%)2634
20000 to 199999ETH (6.5%)393
200000+ ETH (8%)49
Ako uzmemo da je zadnja kategorija jedan covek,koji drzi coine na razlicitim adresama Dodjemo do cifre,od oko 4.800.000 eth,e onda je moguce da taj baja dampuje to odjednom.

Ovo bi valjda trebalo da znas da je nemoguce.

I ako je pijani rus pravio ICO,on je DAVAO eth za btc,dakle 60m ETH nije kod "NJIH" vec kod ko zna koga.
Laku noc

Poslednja izmena:
Jel sam ti rekao sio mu ga djuro, 72M kupili ribe sitne sve pa naduvale.... tebi NIJE JASNO 72M iz prdeza vitalika!!! podeljeno, prodato nesto itd... iskopano je manje od 10% i tu je kraj! ethereum 2.0 je POS a ti ga drzi i cuvaj, sto cu ja da ti branim da veruj nekoj listi...

Sto je jos smesnije isti taj dev se namace bankama da im proda svoju mrezu i prilagodi ethereum njihovim potrebama ... sta dalje da kazem

Vec sam okacio iz Bitcoin sveta ko gura ethereum i ko je kako kaze ulozio velik kolac BTC u isti, ko je upoznat sa mtgox fiaskom zna veoma dobro ko je on, samo eto postvi su mi brisani jos sam dobio poene, post je itekako u skaldu sa temom jer isti se hvali okolo da je deo svojih 100 000 BTC koje ima ulozio na pumpu ETH-a, vi verujete u takve investitore, samo napred, nema kajanja!

Poslednja izmena:
Ja bih samo voleo da cujem nesto konkretno,a da to nisu prazne price i olajavanja devova itd. rekla kazala me ne zanima. Do tada verujem listi.

Covece kakvo sad rekla kazala, pa tvoja liste ima NULA kredibiliteta!
ovaj tip je mega poznat u bitcoin svetu, pa kupio je botcoin.com ako te vise interesuje mozes videt sta tamo promovise i kad je poceo da gura ethereum, a ja inace znam ljude koji istog znaju i tacno znaju sta pokusava, jer je on iz te grupacije koje nije progurala hard fork BTC zajedno sa coinbase pa zato i promovisu eth zestoko, nije to nista tajno sve se javno zna

Dežurni opet u punoj akciji.
Sada je definitivno da ovo ide preko 25 ;)

Izgleda da ima ljudi koji su prodali ETH za mizerne novce. Sadašnje reakcije su razumljive.

Ja mislim da ce hype tek da krene preko 1000$, sa tim da je bolje da se malo zadrni na 800 pa onda polako

a eth je krenuo pump sa 3$, ja ne znam sta vise ocekujete, upotrebna vrednost 0
Brate ja jos nisam video coveka koji vise mraci od tebe i pljuje po istom tom etheru od kog zivi kao grof (bar se nadam, ako gresim onda si zbog toga nervozan i pljujes ga). Eth ovo Eth ono...nema upotrebnu vrednost, shitcoin, scam...jedva cekam da vidim tvoje mracenje o etheru ovde, tacno znam da isti ide gore...prosli put sam napisao i nisi mi odgovorio. Zasto pljujes cesmu sa koje pijes vodu?

Sent from my MX5 using Tapatalk

ETh je probio 21$ pa vi viditie, kome je malo nek cuva jos, dobra je ovo cjena da se proda, pametno odlucite, sretno da sto vise zaradimo ;)

U ovome sto zeljko prica ima istine, ali dok zaradjujemo ko ga sisa, taman da pukne ujutro meni dosta, mozda nije novcic za stekanje i cekanje 50 ili 100$, ali i 20$ meni je super.

Vidim da "novi" ne poznaju kolegu zeljka...Samo ću ukratko...kad se pojavio ripple i "ugrozio" BTC pljuvanje, kad se počelo sa pričom LTC menja BTC opet pljuvanje, ista priča za DASH, ETH (verovatno ima još neki al' mi trenutno blokirao mozak :p)...svako ima svoj plan i cilj a na putu ka tom cilju osmeh na lice i "enjoy the ride"....;)

meni je ovo VRH VRHova cena ali pošto mi nije frka za lovu čekam da vidim dal će da ide na 25$ e onda stvarno ću morati da prodajem.

U materiji si od početka. Pred tobom se razvije novčić koji od bescijenja dobaci do 20$+..., a ti ne iskoristiš priliku da postaneš milioner, dolarski.

A ako se to desi i više puta (post iznad)...

Grožđe je kiselo.

*** koliko zeljko licno poznaje ljudi i glavnih investitora u btc svetu pa on je milioner :D on zna do koliko ce ici pump btca pre halvinga. Zeljko iznesi neki info da i mi malo zaradimo :D

u sreća pa sam čuvao sve u btc... Jel se istovario tip ili ima još? Šta mislite?

I da padne na 5 usd, opet je extra isplativo. Ćutite i uživajte :)

Koliko se ovaj mesec moglo uzeti (i izgubiti) na shortovanje... ludilo. kupih na 0,0215

Sad ce opet na 20$, mada zeljkov scenario je uvjek moguc, ne govori covjek bezveze treba to imati na umu.

Koliko sam skontao, hakovan je DAO, a u njemu su bili "zaključani" ETH, koji su uvek mogi da se vrate, pa je sada valjda ta neka količina dampovana...

https://steemit.com/thedao/@xeroc/ongoing-attack-on-thedao---eth-draining-from-the-pot
There is an attack going on against "theDAO". A recently discovered recursive-split attack can be used to to initiate ether-sends before the contracts burns them. Buy this the contract will hand over ETH that you shouldn't have control over.

Technically, this attack can be continued until all ETH are drained from "the DAO".
It seems Daniel Larimer was right about Is The Dao going to be DAO

Vrh Dno