Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Saaamo je pitanje koje 4 cifre [emoji14]

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Eth dostigao maximum, kako je ovo dobro kad sve raste=optimizam samo da potraje ;)

i ja mislim da ce da ide gore,stamp samo da progura sa cenom preko 700,eter ce onda na 20$

nisam bas siguran eth se do sada uvek odrzavao po dolarskoj ceni, ja mislim da ce eth ovde ostati, cak i pasti

pa sto onda nisi cuvao btc i eth do sad :p

pa sto onda nisi cuvao btc i eth do sad :p
BTC cuvam vec nekoliko godina a ni sad nemam namere da prodam. Tu se ne drzim nikakve analize vec vise kao da imam zlatninke.Kupio & zaboravio
Eth prodao sve na oko 0.032 btc(mislim da je bilo oko 13$) ,pred polazak u Grcku i dobro mi doslo kao dzeparac.Ujedno sam isprobao kako sve funkcionise sa prebacivanjem na platnu karticu.Ovo sto sam u medjuvremenu izmajnovao nisam prodao i cekam na dvadesetak(ako se trend ne preokrene) a onda mozda dokupim neku karticu
Ali btw- nek si mi rekao;)

ako cuvas nekoliko godina onda nek si nam reko ;)

Sad je pitanje da li izaci iz BTC i isplatiti masine ili se zahalaviti?

Isplatiti masine, pa se posle halavali koliko hoces, mada kako hoces da ne bude posle da smo te uhebali

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Ma ja sam dobar svoju polovinu sam vec isplatio posto sam trgovao svo vreme sa ETH i DGB vec moj partner, koji nije trgovao, nije jos. Mislim da cu ga savetovati da izadje cisto da se lakse dise. Mada osecam da ce ovo probiti ATH.

Zna li neko kako je kad se stavi seting za temperaturu u Clymuru.Npr tt70. Da li ventilatori do te temperature uopste ne hlade, pa kad dodje do 70C roknu na 100%, ili na neki nacin gradualno povecavaju broj obrtaja ? Ovo pitam zato sto bih u tom slucaju izbacio msi afterburner

pronađu broj obrtaja potreban da se održava target temp i vrte se na toliko

Da ce biti kao sto @hogarstrasni kaze, kvota 3.95 , da nece 1.19 :D Navali narode :p hahahaha

Poslednja izmena:
Nebih da zanovetam, ali novinari uvek preuvelicavaju. 10000gpu, malo juce, prije ce biti malo preko 3500. Ali opet lepa farma.

Vrh Dno