Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ma sprema se ETH vec neko vreme. Odoleva i pored skoka btc-a a polako i on raste. Samo da se odlepi sa 14$...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Gorane dodaj ovo na pocetak

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

Poslednja izmena:
U cemu je fora sto dosta cesto na mineru prikazuje stabilnih 20MH/s, dok se na Coinotronu za workera prikazuje duplo manje pa i gore od toga?
Na proksiju ne odbija shareove.

To ti je Ctron, ja sam prestao da se nerviram tako sto sam presao na drugi pool...

Zasto bi se nervirali oko toga? Ako miner radi kako treba onda i na pool-u sigurno radi kako treba, sta se tripujete bzvz koliko ce tamo da pise? Nekada pise manje, nekada vise, prosek je prosek, taman kako treba.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ma samo istovar

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

U cemu je fora sto dosta cesto na mineru prikazuje stabilnih 20MH/s, dok se na Coinotronu za workera prikazuje duplo manje pa i gore od toga?
Na proksiju ne odbija shareove.

Hash rates and number coins/day estimations are based on number of shares submitted within last 60 min. These estimations may be quite inaccurate for slow miners

U prevodu nekad sa 20MH/s ima 8Mh/s, a nekada i 38 MH/s, bar je kod mene tako (jedna 970-ka). Treba da prodje dosta vremena da bi izveo zakljucak. Na coinotronu imas statistiku last 12 hours i last 7 days i last 28 days, pa ces tu videti da 12h osciluje dosta, 7 dana mnogo manje, a 28 dana jako malo. Da li ce neki "dan" biti 20 ili 19 ili 18 ili 22 H/s zavisi i od "pool luck-a".
Trenutni hashrate sa jednom ili 2 karte ce ti mnogo varirati, da imas 20 karata veoma bi malo varirao. Nemoj mnogo gledati taj podatak + je na sve to ETH "shit" coin sa brzim blokom, 14 sekundi, ima i orphana itd.

Racunaj da je kod njega "pool fee" + svi gubici na orphane + gubici na "brzi blok" (velicina poola/tvoja mala snaga - otvore blok za 8 sec a ti ni share ne stignes da bacis sa jednom kartom) u zbiru oko 8%

Poslednja izmena:
3 grafe 280x, daju oko 0.54eth, kod vas?

Hvala da proverim samo

Od kad sam ponovo upalio rudnik kopam na NICEHASH, ali cini mi se da mnogo krade ili je to tako jer vam odmah prebacuje u BTC na racun, jel imao neko iskustvo sa njim, jer ispada da uzima 0,8$ po karti

Meni je peosek na 200mh oko 27USD...

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Ethereum market otvoren na poloniex-u. Trenutno se moze trgovati ETH/LISK i ETH/DAO

Od kad sam ponovo upalio rudnik kopam na NICEHASH, ali cini mi se da mnogo krade ili je to tako jer vam odmah prebacuje u BTC na racun, jel imao neko iskustvo sa njim, jer ispada da uzima 0,8$ po karti

Lično ga nisam probao ali dosta ljudi je već spominjalo nicehash u negativnom kontekstu tako da ga ni neću. Neko je već i pre rekao da se gubi na tome što oni prebacuju u BTC. Čak i kad pogledaš na http://www.whattomine.com/coins vidiš da se trenutno kotira ispod direktnog eth majninga.

Poslednja izmena:
Uredu je to da uzmu nesto za konverziju ali da uzmu 30% to je kradja. Ja na 550MH/s dobijam 0,06-0,07BTC

Poslednja izmena:
Tako bi trebalo ali ovi stvarno odkidaju, ja sam ih uzeo jer se sa njihovim minerom lako kopa nema mnogo zezanja oko podesavanja ali ovo je stvarno kradja

lisk pump, cim su uveli eth trading, znao sam al sto bre nocu sve mora da se desava :D ko da ne znaju da ljudi u srbiji spavaju, nije lako biti realy realy reealyy good looking :D

Posle mi kazu nije sve povezano... SVE JE POVEZANO! Jedno vuce drugo... Gledajuci grafikon, ako ovako nastavi... bice svasta. :type: :smash:
Eth Price - BTC-USD.jpeg
ETH Diff.jpeg
ETH Hash Rate.jpeg

Poslednja izmena:
@nenadue89
ma da pogledas jedan grafik i odma si resio misteriju univerzuma, da je to tako svi bi bili bogati :-devil-:

to se zove klasicno navlacenje pilicara samo sto su ovde pilicari rudari uglavnom

Poslednja izmena:
znaci navlace pilicare tj rudare da kopaju eth, a u stvari on se uopste ne isplati? :)

Drugari, hteo bi ovog Clymora 4.1 da isprobam. Sam ETH majnuje ok ali kad probam dualmining negde zapinje.Verovatno sam negde zabrljo BAT

EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 0x.........................a2 -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal alijarudar-dpsw x

vala za ovih par meseci ja videh mnogo dumpa, a ne verujem da postoji neko ko nije prodao nijedan eth od kad je poceo da kopa (ako postoji taj je ili mnogo pametan ili mnogo lud :) ) citam i da se neki emotivno vezuju za novici i nadaju se moon-u, pa se zale kad se taj moon ne desi, to mi vec nije jasno al ajd

Ja bih rekao ne na prostorima gde se zivi od rudarenja vec u zemljama gde su plate manje nego sto se mesecno izrudari ;) a uglavnom se rudari u slabo razvijenim zemljama i gde je jeftina struja, bas za.ole nekog amera milionera da kopa :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno