Kontradiktoran si...pljujes cesmu iz koje pijes vodu svaki dan.
Sent from my MX5 using Tapatalk
ili koristiti nesto sto nije TW, nije jedini, samo je najpopularniji, imalo je smisla hakovati ga/ihova ti je dobra sve za bezbednost samo razvucite kilometre LAN-a :d
Neka alternativa za TW?
Ja ne vidim šta je tu problem...hajp protiv BTC je da se "uvuku" bankama i da im utrape "platformu" za dobre novce....zar banke i danas nemaju 100% svoj sistem obrade, skladištenja i razmene podataka...prelazak na drugi/jeftiniji (ili sigurniji) oblik je po meni sasvim prirodna stvar...mislim da privatni blockchain ne zanima raju (osim uvida u stanje na računima) kao što ih ni sada ne zanima kako banke funkcionišu interno a ni eksterno...ako negde grešim ispravite me jer ne bih želeo da živim u zabludi zbog pogrešnog načina razmišljanja
![]()
Imas Chrome remote desktop i VNC.
ima li neko josh utisak da klejmur klepa mnogo vishe od onih 1%?
jako chesto dobijam dnevno mejlove da mi makine ne kopaju, a kad se nakachim na njih, vidim da kopaju ali za klejmura.
drugara tek kida, njemu svi rigovi po nekoliko puta dnevno po 30-40 min cepaju za kleja.
reshena misterija
moja je greshka bila.
kad sam mu kopirao majner, ostala je moja adresa u fejloverima... vidim ja imam neke spajkove ali na gore![]()
![]()
nisam se bunio
***..bosanac...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari