Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Moze manji volume na Eth-u, u prisustvu drugi coina pada eth-u paznja i samim time ide cjena dole, manja cjena na ovaj diff znaci vrlo brzo da ce isplativost pasti ispod 1$. Licno cu kopat do neki 0.5$ po kartici i gasim

Upravo tako...do sada se DAO kupovao za ETH pa mu je rasla tražnja a samim tim i cena. Kad se DAO ubaci na berze kupovaće se za BTC pa potreba za ETH opada....

Potrebno je obratiti pažnju i na činjenicu da je količina ETH na berzama smanjena (prebacivanjem u DAO) pa je takodje moguć skok (samo prvo da se zaustavi "free falling" :D)

Ne znam dali ste primetili ali neki likovi sa ovog foruma se ne javljaju na ovoj temi vec neko vreme, gde li su, na kom pulu??? :trust:

Možda su se rasprodali :)
Ne vjerujem da će do večeras ostati iznad 0,02

koji je sad miner najbolji?
Da li neko od vas koristi https://ethereum.miningpoolhub.com i kakva su mu iskustva?
Ovde tesko da covek odgovor moze dobiti. Off

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Bez namere da glumim advokata ili nekom "solim pamet" ali svakih par strana se ponavljaju pojmovi "coinotron", "dwarf", "nanopool" ,"genoil" "clay-ov miner"...svako bira šta mu odgovara...ono što jedan kudi, drugi hvali a na tebi je da probaš pa odabereš...;)

ja sam nakon duzeg kopanja na coino prešao na dwarf. Ne znam za ostale, ali meni on na 380 bolje baca.

Ja se samo šaltam između ta dva, manje više kad jedan nešto zaštuca. Subjektivno sa moje strane meni svi deluju isto, samo zavisi gde ti se više sviđa analitika.

Što se tiče masovnosti, lepa slika se može pročitati ovde:
https://etherchain.org/statistics/miners

nanopool no1 :D

elem zavrsio sam 24h test novog genoil minera, ni za mhs nije sporiji od clay-a ali ne daje nista vise od njega tj dao mi je malo vise ali nesto sitno tako da je extra opcija ko nece da sili dual i kopa samo eth i vodi racuna o potrosnji.

Ovde tesko da covek odgovor moze dobiti. Off

Druze Clay-ov miner je trenutno bez konkurencije namestis i zaboravis na rig a sve mozes da namestis pogotovo sto ti ne treba drugi sw za kontrolu fanova a i daje vise

On kopa sa mobilnim telefonom, uporan covek taj Nesic... :d

Kopam web kamerom :p
Prodah 380-ice kao cekam polaris

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Jel po 350e???

poslato sa HUAWEI Ascend P6

^^
jok bre, nisam ja ultra prodavac kao neki :D
cena je bila oko 6k manja od kupovne po komadu

Ja ne sortujem kartice sve dok se ne pojave te nove i ne ozvanici da kopaju fes...

Znači, prelaz na nCostiu. :D

Sve ca da se zna kad se budu pojavile .

Neće biti više toliko mogućnosti za OpenCL ili izdaju nešto svoje poput CUDA?

Znace se uskoro. Nije toliko
mnogo ostalo do izbacivanja. Moj vam je savet da cuvate seriju 3 jos neko vreme, tj. dok ne bude zvanicno i potvrdjeno.

izasao dao za trgovino, ko je kupovao, stekate za vecu cenu ili istovar ili sta vec?

Nazad
Vrh Dno