Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Nesicu samo da ti ne pukne na mjenjanju dagova :D pa ce ti racunica da bude netacna :p inace za 100MH/S trebalo bi blizu 1Eth bar tako daje dwarf zadnja 24h.

Što će se, ja mislim, desiti za 50-tak blokova. Valjda ne grešim.

ce vidimo, ne bi trebalo da mi puca nas dagovima, do sad se rtetko desavalo, sacekacu da mi isplate do zapamcenog bloka pa cu da napisem stanje

I meni izgleda da je diff. dobro skočio. Sa 80MH/s 0,624 ETH za posljednja 24 sata na Ethermine.ogr.

I sam sam to pomislio :)

evo ako nekog zanima nanopool

82mhs - 0.8

58mhs - 0.519

122mhs - 1.237

Ja kopam na NICEHASH, e sad kolko dere bem ga, jedino sto znam je da sam odma strpao BTC u dzep, sto je sigurno sigurno

Ethermine, definitno zeza, prihvaceni sherovi variraju a globalnu/prosecnu dnevnu brzinu ne povecava, izgleda kao da racuna iskopani ethar naspram njihovog average-a pa puta vreme sto je besmisleno

lepo ti ime kaze new kid on the block ;)

coinotron radi kao zmaj ovih dana isplata skoro kao po calcu

Upravo htedoh to reci, malo im zeza statistaika za hash speed ali coini uredno lezu na racun. Evo ja komp koristim i za druge stvari osim rudarenja (CS GO) , pa sa 20,88MH/s za poslednja 24h imam 0.2 coina.

Kod mene zezao, vratio sam se ponovo na konja pa cu da vidim

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

ja na coinmine.pl dobijam skoro ko po calcu, za 190 mhs, u earnings stoji 1,8 eth, a imao sam neke prekide, zezao me jedan rig

Jedan dan kopam kod njih i baš u pogodim :)

i ja isto, za 26h kopanja sa 100MH, na poolu 88Mh imam Unpaid balance: 0.82791869896601 Ether
svi serovi legli, sad sam na konju pa ce vidimo

Ista stvar i kod mene. Mada, matematički ti si i mrvicu gore prošao. Ja sam sačekao 1ETH i nazad na coinotron :)

pa to ti kid nesto nije u redu , ja prosecno za 100 Mh dobijam ~1 ETH dnevno ... Proveri si to , moras da koristi odgovarajuci miner za kopnje proxijem ili stratumom... bitna je i optimizacija znaci veci klok ne daje vise share/h cak su moja iskustva da je bolje da grafike budu rasterecene pa sam sve grafike sto i nije mali posao spustio na 900/1250 ili 1400, i nema potrebe za LOL...

eee od kada ja to govorim , ali ovi novi popili pamet celog sveta, sta ces :)

pa to ti kid nesto nije u redu , ja prosecno za 100 Mh dobijam ~1 ETH dnevno ... Proveri si to , moras da koristi odgovarajuci miner za kopnje proxijem ili stratumom... bitna je i optimizacija znaci veci klok ne daje vise share/h cak su moja iskustva da je bolje da grafike budu rasterecene pa sam sve grafike sto i nije mali posao spustio na 900/1250 ili 1400, i nema potrebe za LOL...

ja svoje graficke ne maltretiram i ne znam koji je to odgovarajuci miner posto sam probao sva 3 i to razlicite verzije tokom vremena, znam koliko mi sleduje i znam koliko sam dobio, krivac ethermine sto je i potvrdjeno, promenio pool da "spasim dan" posle se vracam na retest.

Nazad
Vrh Dno