Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ja nisam toliko oduševljen, na stock mi bacaju ispod 14 a napon im je zaključan, dakle samo flash... Sapphire je u mom slučaju. Mislim da su 380ke bolji izbor. Ja doduše nisam ni razmatrao 2GB.

Uspeo si da flešuješ Sapphire 370? Powercolor 370 kod mene rade samo sa default biosom.

Ne, nisam imao vremena. Oštrim se da probam, možda ovih dana. Iskreno, očekivao sam da će potrošnja ići ispod 100W ali teško bez smanjenja napona. To mi je i cilj flashovanja, smanjivanje za 100mV, ništa grandiozno.

Ako bude htelo da se spušta javljam. Hrabri me delo lika sa čini mi se guru3d...

Poslednja izmena:
kako vam ide bat za clasy miner za ethermine nest o nece da mi se zakaci?
GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal adresa sa menjacnice -epsw x -eworker stan -esm 1 -mode 1 -r 0

^^
brate prelistao sam 10 strana unazad i nigde ne vidoh.
Ovo je jedino što sam našao. Lik kaže... You do not know how to cook.
I Sapphire, MSI, and XFX 380 give a stable 23 MX in daunvolte 1.056 1050h1600.
In total about a dozen cards, all 23 MX plow.

Pa i ja dobijam 20- 22 sa 380 na 980 onda ih ja kidam LOL nemaju Rujke pojma :p

Elem evo neki samit u Rusiji o ETH to sam iskopao sa njihovog foruma pa ko zna Ruski možda može nešto da prepriča ako ima interestantno nešto.

I najludji extender ikada
yyxBcZr.jpg

WTF je ovo ??

083bf0435b9ca6b1c235b0e05e39462bbd40fcc9.jpg

Poslednja izmena:
Meni to izgleda kao rig sa nekim karticama koje uopšte ne kopaju nego su tu samo da prepadaju ljude :)
Uzgred, koliko god da je ovo kućište fensi u njemu je hlađenje moguće jedino tečnim azotom :)

Vrlo lako se izgugla to po imenu šta je.Oma sam našao ;)
Asic je realan i može da se kupi.Proizvode ih Rusi, i Imaju sajt za prodaju.Daje oko 150H/s i troši 1,7kW
Evo ko hoće da kupi da olakšam.
http://51asic.ru/products/23520036

Pa i meni deluje da su spakovali 5x290 tipa i mozda samo obezbedili bolje hladjenje u fensi kutiju i prodaju kao proizvod. Što se niko nije setio to kod nas da radi :) ?

To je ono što je kolega @cacanin pričao (al' mu ljudi izgleda ne veruju) :whip:

edit:
tačno se vidi tih 5 DVI izlaza iz kutije na klub stočiću :eyebrows:
Hehe, u pitanju je 5 X R9 390, vjerovatno ovih jer su iste pozadi:
pIuyFVO.jpg
A matična je ista ova,jedino joj nisu ista 2 USB porta,već ima 2 X USB 3.0 umjesto 2XUSB 2.0,ali su na potpuno istom mjestu - komplet back panel je isti što se tiče rasporeda (možda je to stariji model):
5s8bOCz.jpg

Poslednja izmena:
Sta ocekivat od rusa ispali gori od kineza koliko muljaju :)

Dakle, ako napravim malo ljepše kućište za ove svoje karitce imam pravo da ispred imena workera napišem ASIC.
Odoh po lim i pleksiglas :)

najjeftinije 390ke, osecam rade na 90 stepeni u toj kutiji za nuklearku :D
pise da ima 5x12cm fan... ja toliko na otvorenom imam :D

Dakle, ako napravim malo ljepše kućište za ove svoje karitce imam pravo da ispred imena workera napišem ASIC.
Odoh po lim i pleksiglas :)
Pa pazi ima dosta ljudi koji realno nemaju pojma oko svega ovoga a tipa čuli su o kopanju i mozda bi ulozili u ovo kad bi imali out of the box rešenje. Nije svako GeeK ;)

Pa ako tih 5 ventilatora stalno cepa na max, mozda i moze da bude ok, ali tesko kao na otvorenom...
Pa i sa jednom grafom i 5 venta na kucistu su vise temp nego na otvorenom

Moze se u tom kycistu sa 5 dobrih ventova i ohladiti samo se mora i odvesti sav taj vazduh

http://ethermine.org

Effective Average Hashrate (last 24h): 88.1 MH/s
Note: The calculation of this indicator is similar to the effective current hashrate but using a 24 hour window.
Unpaid balance: 0.6178600344378159 Ether

sinoc u 22h pusteno

GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal adresa sa menjacnice -epsw x -eworker stan -esm 1 -mode 1 -r 0

hvala

Poslednja izmena:
Meni od sinoc na 60mhs dalo 0.53....
Diff ode u nebesa,sve brze i brze

meni zadnjih 24 h 100mh daje 0.975etha prosecno...

pa ja kopam na ethermine.org

zabelezio sam zadnji blok iskopan za 24h od kad sam poceo pa kad mi isplate do njega videcu stanje

Vrh Dno