Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Hoce se trgovati samo ce biti 100-ti + deo cene etha gledajuci po ovome...ako sam ja dobro razumeo. Meni je to opet smrdi guma ali aj videcemo.

Moguce da ce ipak da krene, pojeli su zid na 1945 od 16K, sad grickaju 195 lagano. Ode zid upravo, vezite se, krecemo.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Opet lazna uzbuna. Definitivno nista od akcije nocas. Botovi se samo opipavaju. Vise srece sutra. Laku noc.

Da li je neko probao da autorizuje manuelnu isplatu na dwarfu i ako jeste, koju IP adresu treba upisati za proxy rigove, lokalnu, ili eksternu?? Nece nikako da mi prihvati, probao sam sve kombinacije i moju lokalnu i eksternu...Mozda proxy dodeljuje neku svoju??

Proxy podesis na pool a u minerima pises IP masine na kojoj ti je proxy pokrenut. Znaci lokalni IP.

Ala se spucavaju masine,krenuli DAG-ovi...

Upravo tako,nema takvih problema, samo nestanak struje,oluja,tsunami...za sve ostalo claymore je tu

Poslano sa mog MI 4LTE koristeći Tapatalk

od malo pre koristim klejmur... pise da je pozeljno namestiti 16gb virtual memory.
imam win 8.1 na 40gb hdd-u. slobodno oko 15gb. kako da podesim VM? 4gb rama, 3 x 380.

ps. primetio sam da sa klejmurom ram uopste nije zauzet kao ranije

nema vise potrebe za virtual memory odkad su dagovi u gpu vram

Na ctronu mi daje oko 45mhs prosek, iako u mineru pise 60. Radi zajedno sa dcr. Jel treba tako slabo,ili?

To sto vidis kao prosek tj. To sto tamo pise moze da varira i preko 30% gore i dole. Nekada ti pokazuje vise, nekada manje. Samo kopaj i uzivaj, na 24h bude kako treba, nema potrebe da se opterecujes time ;)

Vidim, ipak je krenula cena gore. Znaci nije me osecaj varao, celo vece se kuvalo. Poceo sam vec da primecujem odredjene paterne sto se kretanja cene eth-a tice. To moze da bude dobro a moze da bude lose. Jednom cu dobro da se opecem.

Ma razumem ja kako rade pulovi, ali sada je grafik vidno losiji nego pre... ne pipa 60mhs

Kako radi ova nova verzija Claymore, dajte neki .bat za ETH only?

imas podesavanja za svaki pool kad skines clay-ov miner,samo prekopiras to u bat stavis svoj user ili adresu sa menjacnice i to je to

Ma za to znam, nego ne znam da li ima nekih dodatnih podesavanja kao za stari miner tipa --cl-global-work 16384 --cl-local-work 128...

I can report after 24h on v4.1 that I get 2 times more shares with v4.0, at least what miner is reporting.
Didn't notice significant difference on pool side (dwarf) but that is hard to tell considering diff fluctuation.

to kaze Omnik,sad me zanima da li je jos nekom tako tj da li je stvarno tako da 4.0 verzija vise serova baca

Poslednja izmena:
koliko vise struje trosi clay miner???

ako je samo eter onda je to nesto sitno po rigu do 10w ali ako kopas i dcr onda je 75w po rigu

A jel daje nesto vise ili je samo kozmetika u pitanju ???

meni daje na 380 20.8mh/s na 990/1500 1v(gigabyte) i preko 21 kod sapphira jer kod njega su veci default taktovi,dobro je sto nema stajanja rigovova kod promene DAG-ova

ps izgleda je Omnik bio u pravu jer je Clay skinuo 4.0 miner tj vise ne moze da se skine,tako da ako imate taj miner sacuvajte ga jer mozda stvarno vise serova daje

Poslednja izmena:
Pazite vi da vam 4.1 ne baca manje sherova dzaba brzina u mineru ako slabije baca sherove.

DAO tokens will not be available for withdrawal or trading on Bittrex until [TBD]...dakle dok ne definisu kako ce to da odrade ali po svemu bice tesko. Ulozeni ETH se definitivno ne unistava, nego kasnije community odlucuje sta ce sa njim, po nivou glasanja. Ovo smrdi na blagu centralizaciju jer se bira Kurator koji odlucuje sta ce sa ETH i DAO da uradi. Mislim da je pokusaj da vrate sebi ETH i tako mu dignu cenu. Pokusaj jeste za upotrebnu vrednost ali evo ovde nisam nesto optimistican :) iako cu da kupim nesto (gledam obrnutu logiku).

Daj i mene malo link :p

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Vrh Dno