Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ma nece pa nece. Pokrenem geth, zatim u cmd kreiram novi nalog, i unesem 2 puta sifru, pojavi mi se ispod sifre dugacka adresa. Onda instaliram Ethminera Ethereum 0.9.41, onda C:\Program Files\Ethereum 0.9.41\Release>ethminer -G, kreiram dag file.

Kako da pokrenem minera da kopa na moju adresu na coinotronu, imam otvoren nalog tamo?

pa u .bat fajlu si stavio svoj user i to je to, to je tvoja adresa...kasnije odatle prebacujes u novcanik/menjacnicu ili vec gde ti je volja...

nemoj da ti je tesko posveti par sati citanju hot tema o miningu....ovo su sve bazicne stvari koje pitas i koje se mogu naci, niko ne voli gotovane...svi ce pomoci pogotovu iskusni kopaci ako negde zapne i bas ce da se potrude znam iz licnog iskustva...
valjda stavis svoj worker name u bat file ne ostavljas ga sa username.workername:workerpassword.....

Naravno da sam stavio svoj worker name, i nista se ne desava.

pa nemoguce je pomoci ako ne stavljas tacne linije koda iz bat-a...cega se bojis da ce neko da stavi tvoj bat u svoj miner i tebi da kopa?
da li si u bat stavio USERNAME(TACKA)WORKERNAME(DVOTACKA)PASS(pas ni ne mora moze samo X barem na vecini poolova za cointorn ne zanm nisam tamo) ?

Naravno da sam stavio svoj worker name, i nista se ne desava.

druze daj ljudima tvoju user radnika i pass da bi ti pomogli, sta mogu da ti ukradu, da kopaju na tvom nalogu i nista vise , u tom slucaju si samo ti na dobitku ...
evo da ni bude da te navodim:

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1

ethminer -G -F http://192.168.1.30:8332/bojan.zex.1:1 --farm-recheck 200 --cl-global-work 16384 --cl-local-work 128

ovo je ceo moj bat fajl pa ko voli moze da kopa do mile volje...

Poslednja izmena:
Ne znam kolko ste skapirali ali te setx komande bla bla bla. Kad jednom pokrenete onda možete i stari bat. bez njih da pokrećete radi ;)

Molim za malo strpljenja za nas pocetnike mozda cu nekad nesto da lupim ali sta da se radi.

da li si ti u fajlu napisao komandne linije ili u nazivu fajla?

Samo krece,
Imas gore bat sto je okacio neko, kopiraj ga kod tebe i pokreni, i kazi da li radi

Ne moze mojim batom zato sto je adtesa proxija

pogledajte ima fajla na cmd-u meni tu nesto smrdi...kao da je stavio komande u ime a ne pisao u .bat

Poslednja izmena:
e ne mogu da shvatim kako neko moze da bude tako lenj i da nece ni malo da se edukuje, nego sve na gotovo

btw
u noci izmedju subote i nedelje coinmine.pl vise nije radio nego sto je radio i od tad zarada se smanjila za dobrih 30% do duse i diff divlja...nije da se zalim samo konstatujem situaciju :D , ne znam kako je na ostalim pulovima

Kako najlakse da odvojim karte, jednu da ostavim da kopa a sa drugom bi igrao igrice? :)

Nazad
Vrh Dno