Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
haha pa nisu bas 1eth na 3 ali jeste cudno nekad meni proradi sve radi extra tu oko -10 po calcu, a onda sunovrat, ko ce znati sta se tu desi to ni detaljna analiza i pracenje koje sam proveo nije uspjelo razrjesiti tako da sam se okanio koliko kad zaradi sta cu mu ja ;)

@humungus stvarno ravnomjeran hash vidi se da ste povlasceni- zapadno evropske zemlje :D

Odlucio sam da kreiram 2 accounta na cointronu i gle cuda na ovom novom kopa ko blesavo vidicemo hoce li ovako ostati bar 12h.

Poslednja izmena:
Odlucio sam da kreiram 2 accounta na cointronu i gle cuda na ovom novom kopa ko blesavo vidicemo hoce li ovako ostati bar 12h.

Zanimljivo, javi rezultate jer isti slucaj sam imao par puta ranije na nekim drugim poolovima sa nekim drugim sit novcicima.

Evo brate 5h ide tacno po kalkulatoru da mi je neko pricao ne bi mu vjerovao, prosto neshvatljivo.

kalkulator sa predhodne strane.
Nekada se tacno isplati i neke najcudnije stvari oprobat.

ccc.jpg
Auuuu sta je bre ovo, ovo verovatno nesto nije u redu sa poolom...

Sta te buni? Ceka se da prodju confirmcije pre nego sto legne isplata i pokaze koliko se dobilo. Sve dok ne pise orphan ok je ;)

Sta te buni? Ceka se da prodju confirmcije pre nego sto legne isplata i pokaze koliko se dobilo. Sve dok ne pise orphan ok je ;)

Ili ajde ovako vidis da NEMA ZARADE NI BACENIH SEROVA!!!!
evo ovo ti je SS upravo sada i tu se vidi zarada:
sss1.jpg

Poslednja izmena:
kolko bese Mh bacaju 290/390/x po 30Mh? 380/x po 20Mh?

Poslednja izmena:
da 290/390 oko 30Mhs, 290X 390X malo prebacaju 30MHs
380 oko 20, dok 380X -21mhhs

Mislim da nije ostalo jos puno vremena za kupovinu kartica jer dif raste... Pitanje je sta ce biti sa cenom,,,

Zajahali placeni mineri za 7-10 dana ako cjene ne skoci, isplativije ce biti kopati dcr pod uslovom da i na njega ne navale. Sve u svemu nije vise vrjeme uzimati grafike ko je uzeo-uzeo dosta je i trajalo i vjerovatno ce jos malo potrajati bar 10-ak dana dok ne dignu diff na 30Th.

+1 ako cena ne isprati a diff skoci još biće ćao zdravo eth.

Ako diff skoči i na 60 uz ovu cenu, biće isplativo za kopanje. Tako da, uživajte dok traje :)

Jos nije kraj ethu odrzavaju ga tako od augusta malo ce spasti isplativost ali cemo ga jos.kopati, jer se mora prodati onih sad 70 i kusur miliona preminea

Ili ajde ovako vidis da NEMA ZARADE NI BACENIH SEROVA!!!!
evo ovo ti je SS upravo sada i tu se vidi zarada:
Pogledajte prilog 196346

Hajde ne panici. To ne ocekujem od iskusnog rudara. Aj realno, da ne postoji nijedan share coinotron ne bi ni iskopao block. Sve dok stoji 750 konfirmacija nece napisati koliko je sherova bilo i koliko je novcica leglo, stajace prazno. Cim prodje 15-16 konfirmacija informacije se pojave. Ako mi ne verujes gledaj tamo statistiku i refreshuj svakih par sekundi.
Lepo ti kazem, sve dok ne pise Orphan pored blok ce biti isplacen ;)

Opet spekulisete oko poola i eth-a a 10 puta ste bili demantovani, narocito oko cene :)

Ja prodavao sve na 0.03 zadnji 7 dana :p
Vise puta dokazano da poolovi kriminalno rade, neko ce reci kradu neko ce tvrditi suprotno, ali cinjenica je da ne rade dobro.

Zadnjih 7 dana nije ni bio 0.03 ...max 0.0298....o cemu vi pricate ?

povucena rucna, rekao sam da ce ga odrzavati, jer se mora prodavati polako onaj ostatak od sad 70 i kusur miliona premine-a

mala reakcija na rast btc-a, ukoliko ne bude snage da btc probije 450$ ostace ovo iznad 0.022

ETH je uglavnom vezan za $ i oni koji mu drže vrednost to rade upravo u $ ($9-12) dok mu odnos prema BTC varira ne zbog rasta vrednosti BTC nego održavanja cene u $ (al' sam ga zamumuljio :d)...uglavnom znaćemo za dan-dva jer ima nekih najava i priča o "Casper" (p-o-s) i "Sharding" (trenutnom predlogu za skaliranje blockchain-a)...

igranka nije ni priblizno gotova, Marko ne siri lazne informacije

Nazad
Vrh Dno