Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Prosao mi sell order na 115, dobar sam neku sicu danas :)
Izgleda da ce jos da raste ali meni dosta. Cekam novi pad.

Too javi mi samo kad budes prodao one sa 0.0115, 0.0109, 0.0105...
Poz ;)

Prodao sam sinoc za 4 BTC-a i ostavio jos kolicinu za kiseliti + sada kupujem na svakih 50k za po 1 btc. Iskreno mislim da ce sada spori balon na gore do 0.0135, mozda od 900k pa do 0.0135....to je moja predikcija, ako ne bude imam za kupovinu jos, ako bude imam da prodam :)

hvala svakako...kada izadjem iz ovog vrtloga idem pravo u LTC

proslo 900 K

Poslednja izmena:
Izgleda probusio se balon :d sve se crveni na poloniex-u mozda se ceka skok btc-a?

Sada ce se nadam se odbiti do 0.013 i spor pad do 0.005 od 2-3 meseca...

Kakva brutalna P&D shitchina!!! A taman je izgledalo da se nešto novo i opšteprihvaćeno pojavilo... Tako se to radi! Uvek treba puk ubediti da smo baš mi ti sa kojima će nam biti bolje (za dve godine, mostly).

Poslednja izmena:
Pa nisu ni BTC i LTC bolji, iako ovde skok sa 0.5$ na 6$ pa pad na 4$ nije los, ko je znao kako i sta...sta ce dalje biti cemo vidimo...

Poslednja izmena:
Pa nisu ni BTC i LTC bolji, iako ovde skok sa 0.5$ na 6$ pa pad na 4$ nije los, ko je znao kako i sta...sta ce dalje biti cemo vidimo...

I sada je mnogo skuplji nego sto je vecina nas ocekivala. Nemoj samo da padnes u denial, znas koliko sebi mozes priustiti da izgubis i furaj dalje. Ja sam resio da vise ne budem bagholder, udjem par puta, izadjem i cao. Bas me briga sto sam mogao zaraditi vise, mnogo me vise plasi mogucnost da izgubim pa cekam i cekam, a pitanje je da li cu docekati...

Naravno i ja sam to naucio iako moram da bagholdujem nekoliko coina i dalje :)

Ovde je cista trgovina u pitanju i radim to :)

Eth ce se odbiti negde svakako samo nemam ja zivaca vise da cekam...kupio sam ga jos nesto, vecinu prodao, imam nesto za eventualni skok za koji sam spreman da padnem :) total balance zadovoljan :)

Danas sam istrgovao onu kupovinu od sinoc, pa kontam i sutra ce tako biti sa 2 btca mogu uzeti jos 0.5, tako razmisljam i idem na sitnicarenje :)

Sad ce mozda jos jedan mali skokic da navuku pa onda ide Dunav-Tisa-Dunav.

Iskreno jedina stvar koja mi se ne svidja pored stvari koja mi se svidja, a to je zarada koju sam ostvario, je to sto je sve super kontrolisano, jer je ocigledno ogromna kolicina etha i btca kod jednog investitora. Nema panic buy ili sell mogucnosti i nepostoji opcija da se nesto randomly desi. Ovako je sve nacifrano i nasminkano a lepo se vidi kako se tavno zaustavlja na svakih 100k i ode gore 150k pa onda 250k dole itd. To je dobro za neki plan sta i kako ali dok god eth nema disperziju holdera, nema tu puno hype-a.

Moguce je da se u ovom pampu i dampu nesto malo promenilo u holdovanju ali opet...nije to to!

lagano ali sigurno ide u zonu 0.005-0.006, moze tu biti izleta tj skokova, ali sve su prilike da se vraca nazad i oni nasi 0.02 izgleda nece se ostvariti ovaj put.

mnogo ce da bude...

jel i vama stoji na konjotronu smanjeni neki worker i nema da se vidi kolko ima nakopano?il ja neznam da namestim

Vrh Dno