Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
mnogo su love uzeli i jos ce uzimati, zasto bi prekidali nesto ako mogu i dalje da uzimaju lovu...jos par dana je do kineza...imamo jos vikend pred sobom

Tako deluje...nisam pametan. Ide vikend mislim se moze jos lepo gore jedan krug adrenalin, prst na misu i te stvari

Pa sve je moguce potonuo je na 131 expresno se vratio na 150 nije nemoguce da opet krene prema 0.02 ukoliko se ne desi neki Pump BTC-a moguce za vikend jos jedan krug.

Da kao da je dohvatio donju tacku moze biti jos jedan zavrtanj

Ovaj lag ubija. Nadam se da ce dobaciti moj buy prije skoka :)

Brat me zove da mu pustim GPU-e u pogon da rudare ETH.

A ja pojma nemam jer ne rudarim vec dosta dugo. Sad cu krenuti sa literaturom pa polako da prostudiram namestanje. :D

Koji pool preporucujete, tj koji najmanje krade?

Cointron, imas miner provrti unazad stranice ima negdje okacen, napravis bat i to je to minuta posla.

Cointron, imas miner provrti unazad stranice ima negdje okacen, napravis bat i to je to minuta posla.

I mislio sam na taj. Tu sam davno davno rudario i jedini je koji nije zakidao. Notroll i ostali su nas cak i pokrali. :p

@Apple,

hvala, podesio sve i kreira DAG file.

R9 280 bi trebalo tu oko 20MH/S ako se ne varam.

Ona je egal sa 7950 i sa R9 380, i daje baš oko 20 mhash.

Podesio sve.

950/1250 @ 1.05V = 21MH/S.

Mozda mze to jos da se utegne, ali dobro je i ovako.

ne treba to su ti idealni clockovi mada jos je bolje 950/950 trosi manje struje a skoro isto daje

rig sa 5x7950 trosi ~ 780-800w
i po 100 puta vec objasnjeno sa kojom kombinacijom drajvera je moguce spustati napone i clock na karticama, ali uvek nekome nije jasno

Poslednja izmena:
7950,17-18...tako se na poolu prikazuje. Miner pokazuje nesto vise. 280x, 21-22 pool...

Na koju foru obicna R9 280 ima 21MH/s? Toliko mi se krecu R9 280X karte.

Pojma nemam, neka daje vise a nekima manje. Verovatno zavisi od verzije karte a i do bios-a.

On ima Vapor-X, i na malo visim taktovima ide na 22-22,5MH/s. I meni je bilo cudno jer sam ocekivao 18-19 max.

Sto se tice poloniex-a, meni radi ali bolje da ne radi... :d

Znaci to mi nece da bude jasno nikad, ovoliki volume i obrt na poloneksu i da ne mogu da obezbede jedan kasvetan server koji moze da iznese ovo bez problema...

Vrh Dno