Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Coinotron nije sigurno. Ti bi bio prvi koji se zalio na njih za to. Jesu u startu imali problema kad im nije pool radio kako treba ali nisu krali.

Koliko isplaćuje coinotron po MHs?
Dwarf bez proxy-a je trenutno 0.046.

Po nekoj racunici ispada 0.051 na Coinotronu sa proxy. Cak i da je isto kao na Dwarfu ne mrdam sa konja!

PPLNS cepam a koliko vidim na dwarfu par njih kad sracunam vrte se oko 0.043-0.045 max

Ja sam na RBPPS i isplata mi zavisi od diff-a (pretpostavka zbog razlike u zaradi), miner=~48mh/s...~7.5 = 0,054...~8.1=0.049

edit:
danas diff stabilno preko 8.5 pa ću uporediti..

Poslednja izmena:
Jel vam coinotron sa proxy prijavljuje 10-15% manji hash?

Jel vam coinotron sa proxy prijavljuje 10-15% manji hash?
Na coinotronu sara snaga po 20% gore dole. Kazu da to radi s manjim brzinama ali cini mi se da to radi bez obzira na snagu i broj grafika. Ne znam ko kom principu racunaju snagu, nije bas najpreciznije. Nekada ce pokazivati manje, nekada vise ali prosek je ok.

manje prikazuje coinotron bar 10%, nema veze sa snagom imam rigove sa po 170mhs i isto kao i rig sa 100mhs :(

Meni miner pokazuje ~48mh/s a na konju šara od 40-56mh/s a isplata je kao da imam fiksno 44mh/s (proračun po onom kalkulatoru)..meni odgovara jer je na ostalim, iako pokazuju dobar hash, još manja isplata...

^Bas to i pricam, 20% pokazuje gore dole ali prosek je ok. Ne treba se opterecivati sta tamo pise.

Konjic danas ima problema sa proxy
00c4ef2868ba7a3ac129da27608dbe90.jpg

Pukao je, tj stao. Sigurno popravlja, jer ima nenormalno mnogo sirocica. Zarada se bas srozala.

Eto, dwarf je radio mesec dana bez prekida [emoji14]

Ne kontam, meni radi dwarf?

Ili si napisao u pozitivnom smislu? :D

Poslednja izmena:
Pozitivnom naravno, radi kao pravi nemac :).
Nego svi ovde hvale coinotron pa ih cackam malo :).

Kojn se vratio u normalu pre pola sata a proxy pre ~10 minuta....samo da potvrdim da je prosek po karti na kojnu (kod mene) 0,049 kad je diff preko 8.5T (da podsetim, diff ~7.5T =0.054)...dwarf prosek bio 0.046 na diff-u ~7.5 :lupko::eyebrows:
edit:
da ne pominjem dwarf-ve "odložene"isplate kad cena skače i sl. :p

Poslednja izmena:
Očajno radi coinotron, tačnije više ne radi nego što radi...
Dwarf je za ovo bajka.
Ps. Takođe, i dalje ne mogu da pristupim sajtu preko Telenora...

Poslednja izmena:
Udjem sad na poloniex kad tamo sve crveno :d odose sitovi u bunar

isprobana je gigabyte 380x sa zadnjim ati driverima i definitivno je sporija od 280x,razlika je oko 10% na istom taktu...takt i napon smo uspeli da smanjimo sa novim trixx-om

Vrh Dno