Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Teško, ako daje 25 dobro je, neka javi neko ko ima karticu.

To je dobro jer je to slabiji chip od 280x

I meni cudno za toliki hash na 380x kartici, kad na 290x tako ide...

Ma ljudi covek se zeznuo...

Greska 290x je u pitanju... sry na losem infu ali 3 puta sam ga pitao...

Sto si bre bacao pare kad je GPU mining mrtav??
Uh nisam video Spoiler...

No...
Strong kako jedino tebi ne pada hes?

Ide jos gore, ko bi reko... $0.96 na Pononiex-u :)

Jel neko pronasao onaj conf file za AB sto otkljucava napon za Vapor trix?

Interesantno da cim skace eth nema isplata na Dwarfu. Kakva je situacija na Coinotronu i ostalim pool-ovima?

Baci conf file za proxy ako te ne mrzi.

Za proxy ne za bat file :p

Nisam znao da je samo exe file proxy za Coinotron pa sam zato trazio conf file . Na dwarfu ide conf file za proxy ...

Ne znam kako je kod Vas, meni je poloniex prikazao sad uplate sa Dwarfa ali se cifre ne slazu nesto... ne gadjaju se, jeste tu negde, ali zasto nisu to te isplate kao na poolu, to mi nije jasno.

Pa zavisi kolika su odstupanja..sa kojnotrona isplata 2.60 a na polo stiže 2.59573936...

Po par ETH po isplati, nekad gore nekad dole.
Pre toga tako kako jeste bilo na Dwarfu recimo 26.61 a stigne 26.60... sada drugacije recimo 24,56 a doslo 22.33 itd.... pa onda nema jedne uplate a sledeca skoro dupla, ali ne i matematicki tacna, opet par eth...

Svi kukaju kako dwarf krade i svi i dalje kopaju. I onda opet nova tura kukanja kako kradu... :d
Od ETH-a me ne cudi nista, krajcuju na sve strane.

Jeeeste, posle ispada mene poljak placa. Cutim :D
Necu da pricam vise nista, nek im sve pokradu sto se mene tice. Dosta stvari nije ni do pool-a vec do samog novcica, tu vise niko normalan ne pohvata sta se desava sve. Ali bar pitanje pool-a moze jako jednostavno da se resi, na to moze da se utice.

Ispravio je dwarf, bilo je do njega, al svakako isplata je manja osetno od onoga sto kaze da je iskopano u protekla 24 casa.
Mene su svi poolovi krali, dokazano. Vise se smorio od menjanja.

Nazad
Vrh Dno