Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Tako je...ali sve je od infa dobavljivo brzo. Iako diff na eth vise ne pada. Jeste pao nekih 15% ali nista preozbiljno. Mislim da ce se to vratiti brzo obzirom na coin na koji se prebacilo.

Slažem se, svi koji kopaju "novi" novčić kopaju ~48h (neko i kraće) i vraćaju se na stari profitabilni a novi stoji dok ne izadje na berze tj. dostigne odgovarajuću cenu za prodaju...toliko smo naučili za ovih nekoliko godina :D

neka ostanu sto duze na tom conu jer nama koji nismo upoznati odgovara manji diff na eteru :)

Dragi mineri, poslednji info sa coinotrona je da se planiraju uvodjenje email notifikacija. Ima ljudi kojima je ta opcija neophodna. Pricao sam s drugarima i kazu treba im to. Ja bacio mail poljaku sa objasnjenjem i poljak odgovara da mu niko to nije trazio, niko nikada nije bavio mail. To je prva stvar na listi prioriteta sada. Trebalo bi da sve bude gotovo za 2, eventualno 3 nedelje, ali verovatno i ranije.
E zato je Coinotron najbolji! Zato ga hvalim! Covek sve resava samo treba neko mu kaze.

Dragi mineri, poslednji info sa coinotrona je da se planiraju uvodjenje email notifikacija. Ima ljudi kojima je ta opcija neophodna. Pricao sam s drugarima i kazu treba im to. Ja bacio mail poljaku sa objasnjenjem i poljak odgovara da mu niko to nije trazio, niko nikada nije bavio mail. To je prva stvar na listi prioriteta sada. Trebalo bi da sve bude gotovo za 2, eventualno 3 nedelje, ali verovatno i ranije.
E zato je Coinotron najbolji! Zato ga hvalim! Covek sve resava samo treba neko mu kaze.

Nista mi ne znaci taj mail notif. ali jeste covek lud.
Tamo vec dugo kopam.
Sto ti kaze calc to ti i stigne na wallet

Meni bi znacilo. Recimo manje bih se cimao provjeravajuci da li mi sve masine kopaju, a ovako cim bi mi neki rig stao kopati dobio bih mail.

Dabome, meni juce pola dana u.prazno, masina kopa a na poolu krompir

Proxy daje manje nekih 10ak posto.

Otkud sad pa ovo???

Iz mog iskustva :) zato sam se vratio na klasično kopanje bez proksija.

meni bez stratuma daje obrnuto tj 10% vise sa istim podesavanjima

Meni bi znacilo. Recimo manje bih se cimao provjeravajuci da li mi sve masine kopaju, a ovako cim bi mi neki rig stao kopati dobio bih mail.
Kapiram. Juce mi ljudi kazu da im treba a lakse im da predju na drugi pool nego da posalju coveku mail. Cim sam mu rekao za to on je to postavio kao prioritet. U svakom slucaju da znate da cete imati tu opciju uskoro ;)

odlicna vest,ja odavno kopam kod njega,posten je lik(za sada)

Jel zna mozda neko koliki je hashrate sa R9 390 8GB? :)

Pre par dana sam isprobao PowerColor R9 380 2GB ~21MH/s

verovatno da te navuku da prodas/kupis pa da posle ne mozes da povuces jer navodno ima nekih problema oko povlacenja coina

mislim da je bilo nekog kasnjenja sa isplatama,ja licno nemam tamo nista pa nisam probao

Napon i GPU nadefault memorija blago overklokovana za 100MHz
Naponi su nazalost zakljucani a mrzi me da flesujem BIOS...

Nazad
Vrh Dno