Dragi mineri, poslednji info sa coinotrona je da se planiraju uvodjenje email notifikacija. Ima ljudi kojima je ta opcija neophodna. Pricao sam s drugarima i kazu treba im to. Ja bacio mail poljaku sa objasnjenjem i poljak odgovara da mu niko to nije trazio, niko nikada nije bavio mail. To je prva stvar na listi prioriteta sada. Trebalo bi da sve bude gotovo za 2, eventualno 3 nedelje, ali verovatno i ranije.
E zato je Coinotron najbolji! Zato ga hvalim! Covek sve resava samo treba neko mu kaze.
Nista mi ne znaci taj mail notif. ali jeste covek lud.
Tamo vec dugo kopam.
Sto ti kaze calc to ti i stigne na wallet
+1 tvoj bat i miner.Iz mog iskustvazato sam se vratio na klasično kopanje bez proksija.
Izvol'te:
Bat: ethminer -G -F http://coinotron.com:3342/ime:pass --cl-global-work 16384 --cl-local-work 128 (kao sto vidite, ne koristim stratum).
Miner: 0.9.41
Drajveri: 15.7.1, Win 7 64.
Kapiram. Juce mi ljudi kazu da im treba a lakse im da predju na drugi pool nego da posalju coveku mail. Cim sam mu rekao za to on je to postavio kao prioritet. U svakom slucaju da znate da cete imati tu opciju uskoroMeni bi znacilo. Recimo manje bih se cimao provjeravajuci da li mi sve masine kopaju, a ovako cim bi mi neki rig stao kopati dobio bih mail.
Dragi mineri, poslednji info sa coinotrona je da se planiraju uvodjenje email notifikacija. Ima ljudi kojima je ta opcija neophodna. Pricao sam s drugarima i kazu treba im to. Ja bacio mail poljaku sa objasnjenjem i poljak odgovara da mu niko to nije trazio, niko nikada nije bavio mail. To je prva stvar na listi prioriteta sada. Trebalo bi da sve bude gotovo za 2, eventualno 3 nedelje, ali verovatno i ranije.
E zato je Coinotron najbolji! Zato ga hvalim! Covek sve resava samo treba neko mu kaze.
Jel zna mozda neko koliki je hashrate sa R9 390 8GB?
Pre par dana sam isprobao PowerColor R9 380 2GB ~21MH/s
Jel zna mozda neko koliki je hashrate sa R9 390 8GB?
Pre par dana sam isprobao PowerColor R9 380 2GB ~21MH/s
NE ocekuj spektakl,30MH max verovatno.
Ne moze biti bolja od 290x.A 290x mi daje ispod 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari