Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
jos mi se neprikazuje transakcija na cryptsi sa nanopula,dosad je uvek prvo na menjacnici pa tek posle na nano

ljudi jel se nekom desilo da mu je miningovao rig na ethereu sve ok i to radio od pocetka
i onda pre par dana stao rig i vise nece da krene.
NARAVNO,brisao dag cache,menjao drivere,brisao environment tables i sl al nece.
Kaze ono cuveno:
Creating one big buffer for the DAG
Loading single big chunk kernels
Mapping one big chunk.
Allocating/mapping single buffer failed with: clEnqueueWriteBuffer(-4). GPU can'
t allocate the DAG in a single chunk. Bailing.
clEnqueueWriteBuffer(-38)

probao GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100,probao i na 95 da stavim i nece.
JEdnostavno da stavim kao da su se preko noci povecali memorijski zahtevi ethera>

Inace to imam 3gb i 3x270x. Znam da je malo malo,al radilo savresno do sad...

Mozda sad treba vise, ili probavaj dok ne pocne

ma nece majku joj.
Iskreno,nisam se interesovao oko ethera "Emotivno",samo kopam :)
Mozda s onim epohama ide po malo i utilizacija memorije.
Problem mi sto mi na toj masini neka strbava ploca koja nece da vise vidi,775 podnozje naravno

Pa ti otkaci jednu graficku pa probaj, ako je do memorije proradice...

i ja imam jednu masinu sa 4x7950 sa 3 gb rama koja radi, ali radi mi samo na toj ploci sa 3 gb nece ni na jednoj drugoj masini

da,ima smisla.
Ma znao sam da je do toga,al ono :radilo do sad" me ubija.
PLus kilometri voznje da to sredim,plus moram drugu masinu plus da prepakujem
Jer ta je ploca njesra,rezervise ram za gpu i ne daje vise od 3gb ram da koristi win

ma sa 4 gb rama radi bez problema i sa 6 kartica, ali sa 3 gb ram-a je enigma :)

Kod mene he 6 kartica htelo da radi sa 4gb rama ali samo kad krene znaci neki put iz prve a jedan dan sam sedeo ~3h i pokusavao da pustim taj rig i posto nisam uspeo ja popizdim kupim jos 2gb i sad radi bez greske...

Kod mene he 6 kartica htelo da radi sa 4gb rama ali samo kad krene znaci neki put iz prve a jedan dan sam sedeo ~3h i pokusavao da pustim taj rig i posto nisam uspeo ja popizdim kupim jos 2gb i sad radi bez greske...

ma ok,hvala vam na reply-ima u svakom slucaju.
Ram u ruke.ipak tu imam 3x270x+280x koji mi ne rade cele nedelje,nije za bacanje ovih dana...

nece da koristi savet.. ali koliko grafika na rigu, toliko memorije na plocu ;)

Šta vredi što broji šerove kad ne isplaćuju, mislim, navikli smo da nam plata kasni al' to je rezervisano samo za Srbiju :p

i nano pool nesto zeza.. konstantno na tri razlicite masine mi izbacuje kao da nema konekciju.. reset pa pocne da kopa.. onda posle par sati totalno druge tri masine i tako u krug ceo dan

jel moguce da nema normalnog poola.napisi koliki je fee nek je i veci al da bude sve transparentno i da RADI, al jok takvog nema

prebacujem sve na dwarf sa proxy

pa javim sutra

do juce, prekjuce nisam imao problema pa me mrzelo da se angazujem..

Nazad
Vrh Dno