Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ja sam svoje sell ordere još juče sve pomerio sa 300-400k na 400-500k...a biće koji i za 600k+, zlu netrebalo :p

Poslednja izmena:
Ne bih me čudilo da bude 1:1 sa DRK-om :d

Poslednja izmena:
Jel moze ukratko kako da pustim taj proxy na supernovi da ne trazim sad po 100 strana..nesto mi se isplate bas otanjile

Krenuo je i dash gore, tek da to ne ispadne lak zadatak ;)
Kad bi Dash imao podrsku tako nekog velikog imena gde bi mu kraj bio. Samo nek je nama ETH isplativ za kopanje da mi mozemo drugo kupovati. Ja bar u eth nemam ni gram poverenja.

Tresla se gora, rodio se miš, kao i obično. Rade ljudi svoj posao oprobanim hype metodama. Kad se samo setim... Monero - pisan od nule, novčić revolucija, ludilo... Ethereum - nova platforma, stoji MS iza njega, budućnost... A grafikoni preslikani :d Visoka cena u startu, zatim jeziv dump, pa pump do pola nekadašnje maksimalne vrednosti i na kraju istovar. Već viđeno. Ali svaka čast!

Sva sreca pa sam jutros napravio stop sell order na 0.00375...

bice rebound verovatno.
Ako ga bude ocekujem oko 0...37

a diff osta. Klasika

Meni prvi sell bio na 410k a ono se zaustavilo na 409999...sad sam ga pomerio na 460k :d

A *** :( zato se za buy i sell nikada ne stavljaju okrugle cifre, bas zato sto svi tako rade, vec za sell tipa 409876, a za buy 400111 i sl...

rekoh vam,dolazi lagano rebound...
Ne ocekujte previse...
eth je ipak njesra.
Da ga kopam-moze.Da ga cuvam-no,no...

Ethereum has a better smart contract language than bitcoin,” Szabo told the crowd during his address. “Satoshi was very conservative with smart contract language because he wanted Bitcoin to be used first and foremost as a currency.”

For these reasons, Szabo believes “Bitcoin the currency is a better currency than ether.” Szabo is very optimistic for the future of Bitcoin for one simple reason:

“It’s still better than the competition,” he said.
Ova izjava Nick Szabo može da obori ETH (ako već nije uzrok trenutnog pada).. takodje ko trguje nek uzme u obzir da ide vikend ;)

Poslednja izmena:
E ako covek koji tvrdi da je bas on Satoshi Nakamoto glavom i bradom moze da obori bilo sta onda stvarno... Kakav bullshit!

Em je novcic mutan ko Dunav posle kise, em ona kuga dosla, sad jos ovaj madjar... Samo Max Keiser fali da svi slobodni prevaranti budu tu [emoji14]
Nije mi jasno kako jos uvek takve stvari prolaze.

Vrh Dno