Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Jel kopate preko proxy ili ne, negde sam procitao da zarada moze da bude veca do 15%

Kao što sam već napisao, meni proxy daje 10ak pošto lošije rezultate na coinotronu.

Na suprnovi sam, ne kopam na stratumu ,jel imaju bese stratum? Ako mi se ne popravi stanje probacu koinotron

preko proxy može coinotron, dwarf i ethpool, svaki pool mislim da koristi poseban proxy, meni na dwarf preko proxy daje nešto preko 10% više nego na nanopool

predjoh na nano, sad cu a pogledam kako ide za te proxyje

ja sam pustio preko proxyja na dwarf... :S:

nano odvaljuje sa kradjom. ukrao je svima oko 3h kopanja. od 20:30 do 23:30

Pa skace cijena moraju i oni malo da se ogrebu. Nadam se da cu sutra imati vremena da se prebacim na dwarf

jel namestio neko stratum na dwarfu? ja sam pustio ali vec 15 min nema hasha.

p.s. pojavio se

ispravili su gresku na nano

Poslednja izmena:
Koja im je bila greska, ja pustim i dodjem posle a ono pise da mi je hash nula, masine kppaju najnormalnije, i tako vec 2 dana

nemam sta da gledam novcici stigli , a moji mineri su na dwarfu

Ovi na supernovi da kraduckaju malo pa da ih covek tolerise.

Može li mi neko pustiti bat za dwarf stratum? Hvala!

Nemoj da se brukaš sve je lepo napisano i sažvakano na samom sajtu, samo unesi u proxy.conf svoju eth adresu i minere usmeri na ip gde ti je pokrenut proxy, to je to nikakva filozofija....

ne mora ni da ih usmerava moze slobodno da koristi onaj njihov bat, bitna je samo adresa waleta

Nemora ako kopa samo sa jedan rig a onda proxy i nema mnogo smisla, kako ćeš na drugom rigu da pustiš kopanje ako je adresa 127.0.0.1.... nikako, mora 192.168.x.x odnosno lokalna ip adresa gde je pokrenut proxy.....

De de, nemoj da si osetljiv, potrudi se da pogledaš koji ti je lokalni IP na rigu gde pokrećeš proxy i prepravi bat, ako te mrzi ti batali pa kopaj sa 10% manjom zaradom, usvakom slučaju bat nemože sam od sebe da se napravi, mrdni malo....

Ko je bese spomenuo neku novu domacu BTC menjacnicu, moze i link...

Nemora ako kopa samo sa jedan rig a onda proxy i nema mnogo smisla, kako ćeš na drugom rigu da pustiš kopanje ako je adresa 127.0.0.1.... nikako, mora 192.168.x.x odnosno lokalna ip adresa gde je pokrenut proxy.....

moze pokrenuti proxy na svakoj masini i opet ce raditi

a proxy povecava zaradu samo ako imash mnogo rigova na jednom netu ili moze i sa jednim/dva riga po netu?

ma da, ali covek ima problema sa podesavanjem, a na dwarfu radi bolje trenutno nego na drugim pool-ovima (manje kradu), pa sam zato rekao, a proxy povecava zaradu, jer smanjuje tzv "prazan hod"

Vrh Dno