Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
ETH skočio sa 158k na 200k u roku od par sati s tim da je "buy order" skoro 3x veći od sell-a...Možda utiču glasine sa trolboksova :D

edit:
dok ja ovo ispisa ETH skočio na 220k

Poslednja izmena:
mislis 230k? dobro je sto nisam prodao juce sve a ima li neko predstavu dokle ce da ide?

U principu i ja prodam kad iskopam, ali ako je bas taj dan manja cena, nekad znam da sacekam i po 10 dana sa prodajom.
Sve u BTC, deo u stek, veci deo da se plate troskovi.

Nego sta nego ce biti mosa. Samo cekaju da se masa nalozi na pump pa kad se istovare ima glava da boli.

Ako je cilj istovaranje ne bi onda stavio/li svih 200BTC-a u sell da svi vide nego bi ubacivao/li po desetak komada. :trust:

Po nekoj logici, cena bi trebalo da se nivelise na cenu ethera, tj isplativost, sto znaci da ce da se stabilizuje na oko 7, 8000 satoshija...

Stigao vikend pa sam mislio da probam stratum na ETH samo me interesuje kolika je razlika sa stratumom i bez?

Meni sa stratumom daje nekih 10% manje (tipa umesto 45 daje 41), jedino sto shareovi idu na 0.22 sec, a bez stratuma je oko 0.75 sec...

meni nano radi ok skroz
poklapa se njihov calkulator
a vise hash imam na sajtu neko u majneru

radi li stratum na supernovi?

Jel mu dobra isplativost????

Soil je uginuo, koliko vidim. Malo mi je bilo 5k Satoshija, pa sam ga posle istovario za 2k i više ga ne gledam.

ma jok, ako ja nsto racunam po kalkulatoru sa 115MH na eth pokrivam samo struju a ovde kao ima i ya kuflu? mada gldao sam sinoc kasno pa ne mora da ynaci da sam u pravu

u stvari sa eth se ne pokrivam a soil je izgleda jos gori?

Poslednja izmena:
nesto ne radis kako treba , jer eth ostvaruje i zaradu i to ne samo za kiflu

Vrh Dno