Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Nod je podignut ali moramo odraditi metriku pre nego ga pustimo.

Za testiranje možete da probate ali nema isplata dok ne budemo u stanju da izmerimo učinak.

ethminer.exe -F 52.2.26.157:8545 -G
znaci bice ovih dana... samo napred :)

upravo prebacujem 70Mhs za početak, samo mi reci kako ste rešili statistiku?
Stavo novi miner i ništa posebo ubrzanje ~2% ovo je komanda koja se ubacuje u bat --cl-ms-per-batch 20

Nema još statistike.

Ponavljam nemojte kopati na njemu jer trenutno nemamo mogućnosti da merimo vaš učinak!

a koji je to novi miner???

Izasao fork minera cuda&cl
http://cryptomining-blog.com/5352-some-updates-and-additional-tips-for-mining-ethereum/
daje ~8% vise na AMD, neznam ko ga pravi... pazljivo

dodati -t (broj GPU-eva) i --gpu-batch-size 20 (cuda verzija!!! da podrzava opencl i za amd) za 7950 i 280x!

Malo sam se igra samo za 290 i 290x !!!! +10%
--gpu-batch-size 20 --gpu-workgroup-size 88

evo pravim ponovo DAG-ove, pa ćemo da vidimo
neznam dal ide -t 3 (ako se računa i 0 za 4 kartice) ili -t 4, mada mislim da je ovo drugo....
--gpu-workgroup-size 88 usporava 280x :(, gde si video koja vrednost treba, predpostavljam da neka druga cifra može da pomogne na 280x/7950

Nadam se da wolf0 neće umešati prste, to bi bio početak kraja

Nadam se da wolf0 neće umešati prste, to bi bio početak kraja

Verovatno ga je bar 10 do sada kontaktiralo, a kad je video volume , verujem da je odma zasukao rukave.
Ali ako se bude kopalo jos par dana onda mozda i odustane.

evo pravim ponovo DAG-ove, pa ćemo da vidimo
neznam dal ide -t 3 (ako se računa i 0 za 4 kartice) ili -t 4, mada mislim da je ovo drugo....
--gpu-workgroup-size 88 usporava 280x :(, gde si video koja vrednost treba, predpostavljam da neka druga cifra može da pomogne na 280x/7950

pise sve u help-u, ali niko to ne cita ;)

Obzirom da ovo greje karte sasvim pristojno ne verujem u optimizaciju koja bi nešto radiklano promenila.

Verovatno ga je bar 10 do sada kontaktiralo, a kad je video volume , verujem da je odma zasukao rukave.
Ali ako se bude kopalo jos par dana onda mozda i odustane.

ne znam da li ce w0lf nesto ovde uraditi, jer on pretezno modifikuje bin-ove za sgminer, a posto se ovo ne kopa sa sgminerom (isto je bilo i sa vanilom tj whirpool-om)

poslao pre neki sat na svoju adresu od poloneixa nesto koina.sve uredno popunjeno slato vec nekolko puta.https://etherchain.org/tx/0xaa0549707166e05d5dd0dff0be6d1ca1ca27819326c3a1676f6a379a852a98db
medjutim izgleda da alethzero nije se bio sihronizovao ..nisam bas siguran,ZAKLEO BI SE da jeste bio sihronizovan, posto je vallet na sat-dva pre primio te iste novcice.taj alethzero se I negasi..
posle min sa svaki slucaj sam sam ga opet pokrenu da se sihronizuje .radi normalno.

sada su eth koini otisli na neku drugu adresu na koju vidim ima dosta koina..sta se desava sa ovim koinima..
https://etherchain.org/account/0x0000000000000000000000000000000000000000

sta je ciniti?
hvala

Poslednja izmena:
daje mi gresku
! 15:11:59|main void __cdecl dev::az::AllAccounts::refresh(void) 275 ms
QOpenGLShaderProgram: could not create shader program
QOpenGLShader: could not create shader
bool __cdecl QOpenGLTextureBlitter::create(void) Could not link shader program:
""
shader compilation failed:
""
QOpenGLShaderProgram::uniformLocation( qt_Matrix ): shader program is not linked

""
QOpenGLShaderProgram::uniformLocation( qt_Matrix ): shader program is not linked

""

pada mu cena..

napisi na njihovom forumu pa vidi sta ce ti odgovoriti

jel ti to u mineru pise, meni dodje DAG do 17% i tu zapuca, sta god da radim na 17% zakuca, mozda rade nesto?

btalite alethzero nema tu leba, samo geth i komandna linija, sve je već napisano :) meni sve radi savršeno iz konzole....

Kako šalješ iz geth-a? Uvek dobijem "brlju" u geth attach. Pokušavam i preko geth --exec, ali neće.

Pa izgleda da cu morati da batalim...

Sa 900 mhasha ima smisla solo ?

poslao pre neki sat na svoju adresu od poloneixa nesto koina.sve uredno popunjeno slato vec nekolko puta.https://etherchain.org/tx/0xaa0549707166e05d5dd0dff0be6d1ca1ca27819326c3a1676f6a379a852a98db
medjutim izgleda da alethzero nije se bio sihronizovao ..nisam bas siguran,ZAKLEO BI SE da jeste bio sihronizovan, posto je vallet na sat-dva pre primio te iste novcice.taj alethzero se I negasi..
posle min sa svaki slucaj sam sam ga opet pokrenu da se sihronizuje .radi normalno.

sada su eth koini otisli na neku drugu adresu na koju vidim ima dosta koina..sta se desava sa ovim koinima..
https://etherchain.org/account/0x0000000000000000000000000000000000000000

sta je ciniti?
hvala

Pozdravi se od novčića. https://www.reddit.com/r/ethereum/c...e_and/&usg=ALkJrhiAfVmeOH9PtZXL0mqnYrHdKg3Ysg

upravo sam poklonio nekome 0.1eth radeci po primeru koji je paradigma postavio na prvoj strani neka neko to ispravi momentalno da se ne bi i drugi zeznuli za vece sume

Polako, tvoje transakcije nema u blockchain-u. Dobio si hash transakcije, ali ona nije realizovana.

Čitam nešto, ako se pogreši, zapravo ide u "crnu rupu", tj. 0x0.

Poslednja izmena:
Neki ljubomorni kao pascad sto je gpu mining mrtav i sto dnevno moze samo i par stotina dolara da se iskopa.

Ja istresam coin-e samo zvoni... cena je po meni prevelika, ne zbg minera oni drze 0.6% vec zbog premine-a od ~70 milki... ovaj coin je mesavina ripple i bitcoina po startu ali se kasnije 100% ide ka ripple-u sa tim da je nov koncept upotrebljivosci

Za geth solo mining vam trebaju dve komade da pokrenete wallet i kreirate vasu adresu to je sve, ako vata blokove onda solo mining ide korektno ako preskace i zaostje onda ne valja

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno