Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
bah, šteta je nepoterati je bar na 1000/1250 tada daje 23Mhs, 18mhs daju 270 -tice na default...

da ali je 200w razlika po rigu,a kad imas mnogo rigova to je i te kako mnogo ,)

bah, šteta je nepoterati je bar na 1000/1250 tada daje 23Mhs, 18mhs daju 270 -tice na default...

meni radi na 870/870 1.0V 6x270 12mh po karti pa navise sa 4gb rama i potrosnja je iz zida manja od 340W ukupno ne pali vent corsair znaci po karti je od 50-60W u ovom modu je ova karta verovatno sampion sto se tice energetske efikasnosti a i dalje se lepo greje tako da juriti 18mh ne znam koliko je dobro za njihovo zdravlje. Jedino sto se primeti da sporije malo ubrzavaju u poolu npr. nestala je struja oko 11 na par sekundi dok sam upalio ubrzao karte u poolu realno izgubio 2 sata.

Poslednja izmena:
nece.png
nece da se pokrene sinhronizacija,instaliro sam i pokrenuo kako je zeljko/eth napisao
dal treba da promenim peer?

aaa.... probah ovo chudo juche da namestim i pustim u rad, ali nisam nishta uradio.
na zalost, moj, ne bash impresivni IQ-itj i manjak zivaca/volje, nisu dali rezultata.
pa mi pade na um, ako neko hoce da mi to namesti preko timvjuera, za odredjen procenat/nadoknadu ili kako vec se dogovorimo.
mozda moze i varijanta da mi neko pokaze lepo shta i kako, i naravno da mi naplati.

na raspolaganju imam ~40 tahitija koji trenutno bleje iskljucheni.
svuda je instalirana sedmica 64bit, i drajveri 13.12 zbog obaranja taktova i to ne bih da se menja.

kontakt na PM, pa cu videti chija mi ponuda najvishe bude odgovarala :)

sve ovo vazi samo ako je ovako dobro isplativo kako kazete.

Poslednja izmena:
Demios kad dodjem kuci ja cu za dz. to da ti resim u 5min. Samo napravi nalog na poloniex da bi imao adresu novcanika...
Ja nisam od onih sto cute kad kopaju nesto isplativo...

Poslednja izmena:
glupo mi je za dz. aj smislicemo neshto.. imam nalog, napravicu adresu, nije frka... toliko znam :D

Komso, ja cu sa time da pocnem da se zezam posle posla, oko 17h, ako budem uspeo da namestim, javljam, ako pre toga kolega Bojan ne uspe da ti to sredi.

Edit: na kom poolu kopate?

Znaci definitivno svima kradu i to debelo. Kod mene kradu oko 40%, a u calc sam stavio net hashrate 170ghs. Mada sinoc sam se nesto drndao, mislio da je do minera i DAG fajlova, pa sam izgubio par sati kopanja. Ali realno kradu izmedju 30-40%. Jutros mi je bio solidan hash na pulu, ali ne i maksimalan, pre par sati kriminal. Sad je ok hash, videcemo koliko ce da potraje :d

edit: na ovom pulu kopamo http://ethpool.org/

edit2: @macola265 ne treba ti ta sinhronizacija i te gluposti vise, to je bilo dok se solo kopalo. sad ti samo treba miner i adresa na berzi

Poslednja izmena:
glupo mi je za dz. aj smislicemo neshto.. imam nalog, napravicu adresu, nije frka... toliko znam :D

hvala komsho, moze, kako god...necu ostati duzan :)

Koliko dugo mora da se čeka da se završi sinhornizacija sa eth.exe --frontier --network-id 1 -b -i?

Radim do 14h, u 15 dobijas pm i bice reseno...

Mene ovo najviše podseća na početak kopanja DOGE, nisi mogao naći pool koji ne drpa manje od 20-30% :D...na kraju je najbitnija isplativost jer ionako ostali coin-i manje daju...

Jednostavno nece da radi lepo sa vise rigova na istu adresu tako da i ovo da kopa samo na polo nije bas najpametnije. Kad ostavim jedan rig jedna adresa dosta je stalbilno i kradu samo samo malo vise od 20%. Da li moze neko da potvrdi da za nvidie mora RC7.5 da se instalira? brzina je sporija sa nvidiama osam puta nego solo kopanje

Pukao pul, i balans krenuo od nule. Na kraju ce ispasti neka kradu i 60% samo nek radi

Edit: sad mi je mnogo veći nego što treba, naglo se povećava balans. Možda ipak vrate ukradeno. Ako bude tako, treba mu donirati.

Poslednja izmena:
Moze na menjačnicu. Što se tiče pula ipak sve po starom. Trenutno krade oko 50%.

mozda i ne,mozda je mreza u problemu,a opet moyda da se okacimo svi na nekog sa stratumom domaceg,tako bi i ping bio mali

Ko ima vecu snagu od 100Mh/s nek bolje predje na solo, pool se raspada sharovi kasne, rpc call se odbija itd.. zato placa manje jer je verovatno i ddos u toku i zagusen

WTF ?! Nekako sam uspeo da nateram ovo da kopa sa jednom grafom, i posle nekog vremena mi u balance pise 793.34xxxx Szabo!? Uradim refresh i onda pise 1.137 Finney?! Sta je bre ovo?!

Prilozi

• stanje.jpg
    stanje.jpg
    76.1 KB · Pregleda: 78
1000finney= 1 ETH

Hiljadu tih finney-a je jedan eth, taj Szabo je još manje od finney-a.

ma kopa posle izbaci nesto finneya mislim da ce uskoro jos nekog banovati ne mogu da se pokupe

Vrh Dno