Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Poslednja izmena:
Izasao Ethereum (++)-0.9.39-win64-20150805224031-561f161.exe

Mislim da je to ono sto treba za guranje mreze prema transakcijama

jel ima nekih najava na kojoj ce menjacnici da izadje ETH???

Hoce li mi pool slati coine ako u adrsu za kopanje stavim wallet generisan na bittrexu?
Kako inace mogu proveriti balans na poolu?

Ethereum je ETH a ne ETC

ETC imaju contract na valjda 100 000 coina ili milion ETH-a, ako ne lazu i zato kao garantuju 1:1 sa eth (bla bla), sto jednostavno po meni pokusavaju da dumpuju bezvredan POS pre nego sto cena eth padne i posle uvale isti

The Genesis block we have seen adopted by the community has now been hardcoded in the clients, and you no longer need to specify the –genesis parameter to start eth or geth.

Jel probao neko sa starijim karticama da kopa 5850/6950 i ako jeste kolike su performanse?

Ja sam na poolu jako tanko iskopao i kad sam dosao sa posla imam sta da vidim, vise stoji nego sto radi :(
Kako ide nalazenje blokova na solo?

Ja sam na poolu jako tanko iskopao i kad sam dosao sa posla imam sta da vidim, vise stoji nego sto radi :(
Kako ide nalazenje blokova na solo?

zadnji put sam bio 13h biez bloka sa 140Mh i od tad sam na poolu ...
na pulu zaradim oko 25 ETH dnevno...

Poslednja izmena:
Treba neka komanda za eth++ da ne pokazuje svo djubre u wallet-u jedva sam uspeo da poslajem coine.... consula javlja Tx ID ali wallet javi zasto nije na blockcainu... a to jedva vidim jer djubre koje se tamo pojavljuje sve zatrpa

inace geth windows neradi nesto kako treba niko nije uspeo da posalje novcice

eth++ radi ali kazem malo teze
https://etherchain.org/account/0x664b099b945b899aac84da69dd6d4eeb3d03c8a3

pa gde si slao, ima neka menjacnica???

Neradi više kopanje u BTC kod onog tipa na forumu :( pa dobro za dan ipo leglo 0.42btc nije loše :), šteta što nisam dan radnije počeo da kopam, vraćamo se na pool

Poslednja izmena:
pool je izgleda upravo izvrsio isplate ... :) samo da vidimo dal ce da legnu... :d

Poslednja izmena:
da da
upravo skidam novi klijent

bah bah
pošto sam koristio geth klijent i u njemu napravio user, to se očigledno nepoklapa sa novi eth...
pool mi je poslao novci ali neznam dal mogu da se vide sa geth, mogu da probam da pustim eth blckchain i geth konzolu....
I to naravno nemože kako sam zamislio, nemogu da mešam eth server i geth klijent....
Pustio sam geth bc i čekam da vidim dal će da legne transakcija....

najnoviji GETH

pokrenuo sam sinhronizaciju, na pool piše pending, čekam...

Poslednja izmena:
eth i geth su posebni klijenti i posebno prave account-e, ali nema veze skinuo sam najnoviji geth i čekam...

eth i geth su posebni klijenti i posebno prave account-e, ali nema veze skinuo sam najnoviji geth i čekam...

i meni je pool kao poslao mada kolko vidim nesto brljavi ali meni se u najnovijem klijentu ne vide mada sam klijentom i pravio acc...

Poslednja izmena:
Neradi više kopanje u BTC kod onog tipa na forumu :( pa dobro za dan ipo leglo 0.42btc nije loše :), šteta što nisam dan radnije počeo da kopam, vraćamo se na pool
Kakvo sad kopanje u BTC ??? :)

Vest sa poloniexa:
Ethereum deposits are delayed 24 hrs from 2015-08-07 03:50 UTC per dev request. The developers may rollback the chain up to 24 hours in case of an issue. As a result, the developers asked all exchanges to wait 5760 confirms (24 hours) to credit ETH deposits in case the chain is rolled back.

ja sam jednu masinu pustio da kopa na pool sa adresom walleta na poloniex, cisto probe radi, ako moze da se izbegne ovaj klijent nacisto vise...

pitanje kolika ce mu cena biti , vec se prica da nece biti isplativo

Vrh Dno