web3.fromWei(eth.getBalance(eth.coinbase), "ether")
Treba upustvo od početka do kraja ili se ljudi neće snaći. Uh, da ugrabim malo vremena.
Ja trenutno nemam volje za uputstvo, mada može svako da se snađe i iz ovoga što je napisano.... Zarade još nema, nema coina na menjačnicama ima nekih ponuda za trgovinu na zvaničnom forumu pa može i nešto da se proda, konkretno trenutno mogu dnevno da zarađujem sa 2 riga oko 0.3btc dnevno ako iskopam 15 bloka, pa to uopšte nije loše....
još nisam probao da šaljem novci ali verujem da nije mnogo komplikovano....
Sada će najveći problem verovatno da bude diff...
koliko ovo cudo trosi?
Znaci ko scrypt
batali eth, kod mene nije hteo da radi neznam ni ja tašto verovatno sam grešio u sintaksi.. Pusti geth sve radi i kod mene i kod drugara, jedan rig sam nažalost ubulio kada sam pustio kopanje nisam pravio DAG (verovatno je to neki bin) za jednu po jednu kartu komandom ethminer -G --openlc-device x već sam pustio sve odjednom sa ethminer -G al je izgleda 4gb ram malo za 6x7950/7970 da se napravi DAG odjendom, kada se napravi posebno radiće....
Kod drugara radi na 4x270 dualX na 4gb ram 67Mhs
Trebalo bi mnogo više, verovatno neodgovaraju drajveri, koji miner si pustio eth i ethminer?
da objasnim nesto, nisam ja ovo po nicijem uputstvu pravio ovo sam sklepao tako sto:
-pokrenuo AlethZero Frontier iz instalacionog direktorijuma 0.9.38
-tu sam napravio usser name i pass
-sinhronizova wallet, block chain i napravio DAG fajl
-onda sam u insttalacionom direktorijumu podigao CMD i pokrenuo ethminer -G sto je na kraju proradilo
-svoju adresu novcanika vidim i u AlethZero i u ethconsole i tu sam zaglavio :wall: :crash: :S:
kartice rade normalno, daju kolko bi trebale i miner ne prijavljuje nikakve greske...
EDIT:
evo ga :
Pogledajte prilog 176351
ipak sam tu na mrezi i poceo da zaradjujem....
nije mi sad jasno dali mogu vise rudara (rigova) da pustim da kopaju na istoj adresi na ovaj "moj" nacin...
python get-pip.py
pip install bitcoin
Ovo zadnje, nije potrebno, ali ne može da škodi.pip install --upgrade bitcoin
python mk_genesis_block.py --extradata 0x11bbe8db4e347b4e8c937c1c8370e4b5ed33adb3db69cbdb7a38e1e50b1b82fa > genesis_block.json
geth --genesis genesis_block.json
get console
ethminer --list-devices
ethminer -G --opencl-device 0
...ethminer -G --opencl-device 1
ethminer -G
iligeth -rpc
ako želite proveravati stanje usput.geth -rpc console
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari