Šta je novo?

Eternal Eden stara škola RPG-a

:trust:

Imam ja ovaku neku igru na mobilnom :d

Al ajde da te ne cackam puno. Ionako si sve rekao u prvoj recenici :p.

I molim te, nemoj vishe da me trzash sa ovakvim naslovom. Taman sam se ponadao da je nesto dobro u pitanju.

Poslednja izmena:
Od Shining Force 2 nisam igrao ovakav RPG, mozda ga i skinem ako budem imao vremena da ga igram, nego, chekaj, od kad je FF1(i 2 kad vec spominjemo to) preveden na engleski? Nisi valjda igrao na japanskom?

I molim te, nemoj vishe da me trzash sa ovakvim naslovom. Taman sam se ponadao da je nesto dobro u pitanju.

Jesi li igrao nešto slično ovome?

Od Shining Force 2 nisam igrao ovakav RPG, mozda ga i skinem ako budem imao vremena da ga igram, nego, chekaj, od kad je FF1(i 2 kad vec spominjemo to) preveden na engleski? Nisi valjda igrao na japanskom?

Igrao sam FF5, za ranije delove nisam siguran.

Poslednja izmena:
Ja znam da je FF3 u japanu u americi izdan kao FF1 tako da prva 2 FF-a nisu valjda prevedena na engleski.

Jesi li igrao nešto slično ovome?

Pa vec sam pomenuo da sam igrao slicnu igru na mobilnom :p.

Shalu na stranu, jesam, igrao sam. Dodushe to je bilo jako davno kad sam bio jako mali. FFIV i Secret of Mana na Super Nintendu, mada moram priznati da ih nisam bash kapirao kako se to igra ali mi se secam da je bila jako dobra grafika i zabavnije od Super Maria :D. Naravno, nikad nisam kupio SonyPS jer sam u medjuvremenu otkrio cari PC igara i od tad uzivam u non-jap RPG-ima :smoke:.

Ja znam da je FF3 u japanu u americi izdan kao FF1 tako da prva 2 FF-a nisu valjda prevedena na engleski.
greshish, prvi put su izdati kao ff dawn of souls na gba pa posle reizdati na psp-u za dvadesetogodishnjicu serijala

Pa gba, ja govorim o NES igrama.:D

ima i toga na engleskom

ja je igram bas mi se svidela igra, predjoh 70% i zagalavih se na vratima kad tip bezi sa drugim orbom... a vidim da i drugi sa narodskom verzijom imaju slicnih problema :(
ako neko nadje resenje nek javi

Nazad
Vrh Dno